AK Parti Çiğli’de üye atağına geçti. İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen programda partiye yeni üye olan 100 kişiye rozetlerini AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz tarafından takıldı. Yılmaz, "AK Parti Çiğli'de şahlanmıştır. Çiğli'yi AK belediyecilikle kalkındıracağız" dedi. 
Üye kayıtları tamamlanan vatandaşlara “Hoş geldiniz” diyerek selamlama yapan AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
“Öncelikle hepiniz partimize hoş geldiniz. Bize katıldığınız için çok mutluyuz. Birlik ve beraberliğimiz şüphesiz ki en büyük gücümüz. Çiğli’de yaşadığımız sorunları hepimiz biliyoruz. İlçenin geleceğinde söz sahibi olmak için buradasınız ve bunda sonuna kadar haklısınız. Çiğli’yi karış karış geziyoruz, vatandaşların sorunlarını dinliyoruz. Şimdi hep birlikte neler yapabiliriz, sorunları nasıl çözeriz, Çiğli’yi nasıl yaşanılabilir kılarız bunun için çalışacağız. Burada önemli olan, birlik ve beraberliğimizi korumaktır. Kimseyi ayrıştırmadan, birbirimize siyaset uğruna engeller oluşturmadan tek vücut olacağız ve sizlerin de desteğiyle Çiğli’de yönetime yürüyeceğiz. Hepinize teşekkür ediyorum.”
BELEDİYE HALKIN HİZMETİNDE OLACAK
Konuşmasında Çiğli’de kurmak istedikleri belediyecilik anlayışı hakkında da katılımcılara bilgilendirmede bulunan AK Partili Yılmaz, kurumların önemine dikkat çekti. Yılmaz, “Emlak vergisi toplamak ya da park yapmak belediyecilik değildir. Asıl belediyecilik, kurumlarla insanları bir araya getirmektir. Bunları bir araya getirdiğiniz takdirde belediye sosyal alanda, eğitimde, sağlıkta ve birçok alanda vatandaşına hizmet edebilir. Bizim belediyecilik anlayışımız böyle olacak. Seçildiğimiz zaman hiç kimse belediyenin veya siyasi partilerin kapısında el pençe divan durmayacak. Yıllardır bürokraside halkın arasına örülen duvarlarla mücadele ettik ve etmeye de devam ediyoruz. Kurumlar toplumun hizmetinde olacak. Bunun için namusum ve şerefim adına söz veriyorum” diye konuştu.
VATANDAŞIN İŞİ TORPİLE KALMAYACAK
Belediye ve mahalle muhtarlıkları arasında kurulacak iletişim hakkında da katılımcılara açıklama yapan Adnan Yılmaz, “Mahalle muhtarlıklarında belediyenin 2 personeli görevli olacak. Vatandaş hangi mahallede yaşıyorsa, o mahallenin muhtarlığına gidecek. Orada çeşitli toplantılar yapılacak ve mahalle muhtarlıklarında o belediyenin bir birimi olacak. Bu birim, mahalleliyle yakından ilgilenerek, şartlar ne olursa olsun o mahallelinin sorunlarını takip edecek ve o mahallelinin her türlü ihtiyaçları mahalle muhtarlıkları ve belediye tarafından çözülecektir. Belediyenin bütün imkanlarını kullanarak, bizim belediye personeli ve muhtarlıklarla bu işi çözeceğiz. İnsanlara, torpil aramaya fırsat vermeyeceğiz. Bu iş torpille olmaz’’ dedi.