AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı'nın organize ettiği 2. Bölge Yerel Yönetimler Toplantısı, 29-30 Nisan tarihlerinde, Denizli'de gerçekleştirilecek.

Toplantıya, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve 2. Bölge Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Baloğlu'nun yanı sıra Antalya, Konya, İzmir, Muğla, Aydın, Manisa, Uşak, Karaman, Isparta, Burdur, Kütahya ve Afyon il başkanları, belediye başkanları, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katılacak.

İki gün sürecek olan toplantı hakkında bilgi veren AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Denizli İl Başkan Yardımcısı Halil Pekdemir, Karahayıt'ta ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirecekleri organizasyon için gerekli hazırlıkları tamamladıklarını söyledi. Pekdemir, bölge toplantısının ana amacının çalışmaların verimliliği ile etkinliğini artırmak, belediyeler arasında bilgi ve tecrübe paylaşımını sağlamanın yanı sıra yerel yönetimlerle ilgili istişarede bulunmak olduğunu belirtti.