Büyükşehir Belediyesi, AK Parti ve MHP’nin temsilcileri gibi çelenklerinin de olmaması tepki çekti. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni açtığı tarih olan ve tüm dünya çocuklarına bayram olarak hediye edilen 23 Nisan kutlamaları sönük başladı. Terör ve şehitler nedeniyle kapsamı daraltılan kutlamaların ilk bölümüne katılımın da az olması coşkuya gölge düşürdü.

İLK TÖRDEN VALİLİK ÖNÜNDE
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sabah erken saatlerde çelenk töreni ile başladı. Valilik önünde gerçekleştirilen törene Vali Şükrü Kocatepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, iktidar partisinin milletvekilleri ve il yöneticileri, MHP’nin milletvekili ve yöneticileri katılmazken, CHP tam kadro H. Teoman Sancar, Melike Basmacı, Kazım Arslan törendeki yerini aldı. Valiliği temsilen Milli Eğitimden sorumlu Vali Yardımcısı Ali Şanlıer katılırken, Denizli Bölge İdare Mahkeme Başkanı Ali Özgür, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beru, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ile Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Kaya, Baro Başkanı Müjdat İlhan törene katılanlar arasında yer aldı.

TÖREN 2 - 3 DAKİKA SÜRMEDİ
Katılımın çok az olduğu tören, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasının ardından, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı söylendi. Tören birkaç dakika sürdü.

Teoman Sancar, hem sosyal medyadan olsun hemde sözlü olsun Ak Parti'li ve MHP'li yöneticilere tepki gösterdi. " Valiliğin önüne geldiğimizde CHP olarak tam kadrolu bir şekilde geldik çelenkimizi koyduk ve saygı duruşumuzda durduk ve görevimizi yerine getirdik, ama MHP olsun AK Parti olsun ne çelenk koydular nede törene katıldılar. Çocukların bayramında AK Partili ve MHP'li yöneticileri kınadığını" söyledi.