HABERDENİZLİ.COM

Emin Okkaya,   24 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde bağımsız milletvekili adayı olduğunu Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde yaptığı basın açıklamasıyla duyurdu. AK Parti’den milletvekili olmak için AK Parti Genel Merkezi’ne giderek aday adaylığı başvurusu yaptığını anlatan Okkaya, Resmi olarak adaylığının kabul edildiğini fakat anlamsız bir şekilde temayül yoklamasından polis tarafından çıkarıldığını söyledi. Hakkında hiçbir şekilde uygulanmış disiplin cezası olmadığının altını çizen Okkaya, “süreci devam eden bir soruşturma vardır. Uygulanan bir ceza kesinlikle yoktur. Daha önce 2 dönem milletvekili adayı olmuş biri olarak bu duygularla yeniden AK Parti’den aday adaylığı başvurusu yaptım. Aslı olmayan bahanelerle adaylığım bazı güçler tarafından engellendi. 3 Nisan 2018 verdiğim dilekçeyle 16 Nisan 2018 tarihinde AK Parti’den kendi isteriğimle kaydımı sildirdim.” diye konuştu. 

“BAĞIMISIZ ADAYIM”

Bugüne kadar içinde bulunduğu siyasi yapılarda verilen görevleri layıkıyla yerine getirdiğini ifade eden Okkaya, “siyasi yaşantım içinde yüz kızartıcı bir suç işlemedim. Her zaman insanlarımızın mutluluğu elimden geleni yaptım ve yapmaya da devam edeceğim.” Diyerek bağımsız Milletvekili adayı olduğunu açıkladı. 

HANLAR, HAMAMLAR, VİLLALAR İÇİN ADAY OLMADIM

 Hiçi bir zaman Hanlar, hamamlar, villalar için aday olmadığını söyleyen Okkaya, “örnek bir vekil olmak için aday oldum. Siyaset bir gönül işidir. Siyaset bir meslek değildir. Siyasette istikbal, aranamaz. Rant için siyaset yapılmaz. Siyaset başladığınız ve bıraktığını zaman mal varlığınızı açıklayabilme sanatıdır. Kıymetli ailesiyle, örnek kişiliğiyle, sevgi dolu yüreğiyle  adayınız Emin Okkaya geliyor, oylarınızı istiyor. Haydi Denizli artık davran, Denizli’de yenilensin bu kervan, kalmasın istemediğimiz tayfa Emin Okkaya ile açılsın temiz bir sayfa.” diyerek vatandaşlardan destek istedi.