AK Parti teşkilatı Acıpayam’da bir araya geldi. Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 14. kuruluş yıl dönümü kapsamında Acıpayam ilçe Teşkilatının organize ettiği ve il teşkilatının da destekleri ile şehitlerimiz ruhuna mevlid-i şerif okutuldu.Geniş bir katılımın olduğu mevlid ve hayır yemeğine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, Denizli Milletvekilleri Mehmet Yükseli Bilal Uçar, il yürütme ve yönetim kurulu üyeleri ile Denizli Büyükşehir Belediye Bakanı Osman Zolan, ilçe belediye ve teşkilat başkanları ile Acıpayam halkı çok büyük ilgi gösterdi. Ani bastıran yağmura rağmen alandan ayrılmayan ilçe halkına hitap eden Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli aileleri ve milletimize başsağlığı dileyerek sözlerine başladı.
 
SABRIMIZI ACİZLİK OLARAK GÖRDÜLER
 
“Sabrımızı acizlik olarak gördüler” diyen Bakan Zeybekci, “Bu vatanın evlatları Balkanlarda, Yemen’de, Trablus’ta, büyük taarruzda, Allahu Ekber dağlarında, ilk başladığı haçlı seferlerinde özellikle Denizli’nin evlatları Yatağan baba’nın torunları Denizli’ye düşman ayağını bastırmayarak, bunların hakkından daha önce geldiler. Yine gelmesini bileceklerdir. Çok sabır gösterdik. Sabrımızı acizlik olarak gördüler. Biz bu ülkenin hiçbir çakıl taşını, bir vatandaşımızın tırnağını asla namerde vermedik. Bundan sonra da vermeyeceğiz. Binlerce yıldan beri birlikte yaşadığımız bu ülke, bu vatan, bu din, bu namus ve bu topraklar için beraber can verdiğimiz Kürt kardeşlerimizi namert ve şerefsizlerin eline vermemek, onlardan kurtarmak adına sabrettik” dedi.
 
AHTAPOTA BENZETTİ
 
Terör örgütünü ahtapotun bir koluna benzeten Bakan Zeybekci, “Ama gördük ki, devasa büyük ahtapotun en şerefsiz kolu olan terör örgütünün tek bir gayesi var. O da, bu milleti bölmek, kardeş kavgasını ateşlemektir. Kardeşlerimizle bir ve beraber yaşayabileceğimizi, kardeşçe türküleri birlikte söyleye söyleye bu ülkeyi bir adım daha ileriye götürebilmek için,  bizim bir ve beraber olmamız gerekiyor dedik. Hiç kimse bu devletin aciz  olduğunu düşünmesin. Bu Bayrak, bu vatan ve bu devletin birliği dirliği,  kardeşliğimiz için, herkes bilsin ki şehitlerimizin arkasında daha şehit  olmaya koşacak, milyonlarca vatan evladımız var” dedi. AK Parti İl Başkanı Şahin Tin de konuşmasında, Acıpayam Teşkilatına  çok teşekkür etti. Başkan Tin, Bizi birbirimize düşürmeye, kırdırmaya  çalışıyorlar. Buna asla müsaade etmeyeceğiz. Şehitlerimize Allah’tan  rahmet, kederli ailelerinin ve milletimizin başı sağ olsun” dedi.
 
AK PARTİ TAKDİR EDİLİYOR
AK Parti İl Başkanı Şahin Tin de konuşmasında, Acıpayam Teşkilatına çok teşekkür etti. Başkan Tin, “14 yıl önce Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları tarafından kurulan AK Parti, yeni fikirler getirdi. Partimiz o dönemler yeni hareketti, ama dayandığı felsefe, hareket ettiği nokta milletin kültürel damarlarında, genlerinde yer etmiş temel değerler itibarıyla çok köklü bir hareketti. Bu gün ise gelinen noktada ülkemizde hayata geçirdiği hizmetler herkes tarafından takdir edilmektedir” dedi. Başkan Tin son olarak, terör ile ilgili değerlendirmesinde de “Bizi birbirimize düşürmeye, kırdırmaya çalışıyorlar. Buna asla müsaade etmeyeceğiz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli aileleri ve milletimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.