ADANA (CİHAN)- AK Parti Kozan İlçe Teşkilatı seçime kısa bir süre kala çalışmalarını her akşam farklı bir mahalle ve köylerde yaptığı toplantılarla sürdürüyor.
Güneri Köyü’ndeki toplantıya Ak Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın, Belediye Başkanı Kazım Özgan, AK Parti İlçe Başkanı Zeki Ak, İl Genel Meclisi üyeleri, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı.
Toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Zeki Ak, “AK Parti sizlerin bağrından çıkmıştır. Diğerleri AK Parti karşısında bir blok partidir. Hepsi birbirinin sırtını sıvazlıyor ve tek hedefleri AK Parti. Partimiz Anayasa değişikliğini sağlayacak çoğunluğu yakalamasın diye blok olarak hareket ediyorlar." dedi.
Belediye Başkanı Kazım Özgan; “Güneri köyümüz bölgeye yapılan çalışmalarla farklı bir konum kazanmıştır. Güneri köyümüz Allah’ın izni ile 16. mahallemiz olması için çalışmalarımız muhtarımız ile birlikte sürmektedir. Burası mahalle olduğu takdirde daha iyi hizmetlere kavuşacaktır.” diye kaydetti.
Ak Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın; “Bugün birçok köyümüzü gezerek buraya geldik. İşte Ak Parti’liler bu. Çalışana Allah yardım eder. Başbakanımız Adana’ya 11 tane söz verdi. Bir tanesi dahi çok önemli. Metronun Ulaştırma Bakanlığı’na devredilmesi, Adana Belediyesi’ni trilyonlarca borçtan kurtardı." diye konuştu. CİHAN