HABERDENİZLİ.COM

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, mahalle yönetimleriyle toplantılarını sürdürüyor. Bu çerçevede Fatih Mahalle yönetimiyle buluşan Gökbel, istişarelerde bulundu.

Mahalle toplantılarının sadece parti meselelerinin ele alındığı buluşmalar olmadığını belirten AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Mahalle teşkilatlarımız, aynı zamanda bizim gözümüz, kulağımız, halkımızla olan köprülerimizdir. Bu toplantılarda halkın gündemini birebir takip ediyor, mahalle yönetimlerimizin tespit ettiği sorunları istişare ediyor, çözüm için ilgili mercilere taşıyoruz. Biz halkın içinden çıkan bir siyasi hareketiz. Milletimizin sorunlarına yabancı olmadık, bundan sonra da olmayacağız” dedi.

BUGÜNLER GERİDE KALACAK!

Dış kaynaklı spekülatif müdahaleler ve fırsatçılık yapan bazı kesimler nedeniyle ekonomide bir darboğazın söz konusu olduğunu belirten AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Her şeyin nedeni ve sonuçlarından haberdarız. Hükümetimiz, ekonomiyi yakından takip etmektedir. Art niyetli ve abartılı fiyat artışları mercek altına alınmış, gereği yapılmaya başlanmıştır. Kimse böyle dönemleri fırsata çevirmeye kalkışmamalıdır. Artık bundan sonra hükümetimiz bunlara fırsat vermeyecektir. Alınan önlemler kısa sürede sonuç verecek, piyasalarda beklenen toparlanma gerçekleşecektir. Bugünler geride kalacaktır. Buna kimsenin şüphesi olmasın” dedi.