HABERDENİZLİ.COM

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. Yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. 

23 Nisan 1920 tarihinin Türk Milleti için dönüm noktası olduğunu, milli egemenliğin ilan edildiğini, demokrasinin temelinin atıldığını belirten Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “O tarihten bu yana Türk Milleti, demokrasi sevdasından asla vazgeçmemiştir. Bazı dönemlerde millet iradesi yok sayılmak istense de, antidemokratik müdahaleler yapılsa da, 23 Nisan 1920 ruhunu yok edememişlerdir. Millet iradesine her zaman sahip çıkmış, vesayet yönetimlerinden en kısa sürede kurtulmayı bilmiştir. Bunun içindir ki; 23 Nisan 1920’de birinci Büyük Millet Meclisi ile atılan temeller üzerinde yükselen demokrasimiz 99 yıldır dimdik ayaktadır ve bundan sonra da varlığını ilelebet sürdürecektir” dedi.

TÜRK MİLLETİ EGEMENLİĞİNE HER ZAMAN SAHİP ÇIKACAK!

Milli egemenliğin teminatının, yine milletin kendisi olduğunu vurgulayan AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Türkiye’mizi bugünlere, milletimizin demokrasiye olan inancı getirmiştir. Bundan sonra da milletimizin her zaman demokrasiye sahip çıkacağına inancımız tamdır. Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından bu kutlu günün armağan edildiği çocuklarımızın da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Başta, Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ülkemizin demokrasi mücadelesine emek vermiş, bu uğurda bedeller ödemiş, canlarını feda etmiş büyüklerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum” dedi.

ugur gokbel