HABERDENİZLİ.COM / (AA)

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Çevre Şehir ve Kültür Başkanlığınca 81 ilde başlatılan AK Gençlik Çevre Hareketi  kapsamında, Denizli İl Gençlik Kolları üyeleri de Pamukkale ilçesindeki Çamlık Parkında bir araya geldi.

denizli ak parti

AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Akbulut ve partili gençler, Çamlık Parkında yerlere atılan çöpleri topladı.

Akbulut, gazetecilere yaptığı açıklamada, çevre ve doğa temizliğine karşı duyarlılık oluşturma, doğaya sahip çıkma adına bu etkinliği düzenlediklerini belirtti.

denizli ak parti

Daha yaşanabilir kentler ideali ile bu hareketi başlattıklarına dikkat çeken Akbulut, şunları söyledi: "Teşkilatımızla ve yurttaşlarımızla bir araya gelerek bu farkındalık hareketimizi kentlerimizi çöplerden arındırarak başlatıyoruz. Bilmemiz gerekir ki asıl temizlik kirletmemektir. Bizler gelecek nesillerimize daha temiz bir doğa bırakmak istiyorsak yarının doğasını bugünden korumaya başlamalıyız. Çünkü çevreyi kirletmek kendi varlığımızı yok etmektir. Kendimiz kadar yaratılanlara saygı duymamız bunu gerektirir. Bu vesile ile etkinliğimize katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz. Tüm insanlığa daha temiz bir çevrede mutlu ve sağlıklı bir yaşam diliyoruz."

denizli ak parti