Adalet ve Kalkınma Partisi’nde kuruluşundan bu yana çeşitli kademelerde görev yapmış isimler, AK Parti İl Başkanlığı’nın düzenlediği vefa yemeğinde bir araya geldi.  Yemeğe, AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, Ekonomi Bakanı Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekilleri ve Milletvekili Adayları Mehmet Yüksel, Bilal Uçar, Nurcan Dalbudak, Osman Yüceliş, Emin Okkaya, Peral Uluköy, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli il yönetim kurulu üyeleri, eski belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri, ilçe eski başkan ve yöneticilerinin katıldı. 

BU SEÇİM FIRSATTIR
AK Parti İl Başkanı Şahin Tin ve Ekonomi Bakanı Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci alkışlar arasında toplantının yapılacağı salona giriş yaptı. İlk olarak konuşan AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, partinin kuruluşundan bu yana görev alan isimleri bir araya getirdiklerini açıklayarak, hep biriz bu yolda el ele çalışmaya var mısınız? Kırgınlık ve küskünlükleri bir kenara bırakıp 7 Haziran için kilitlenme vakti geldi” dedi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan konuşmasında, “7 Haziran seçimleri yeni ve güçlü Türkiye, sivil anayasa için bu bir şanstır. Bu fırsatı iyi değerlendirelim” dedi. 

ZEYBEKCİ HEDEFİ AÇIKLADI
Yemekte konuşan Ekonomi Bakanı Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Denizli il kongresinde oy hedefi olarak Denizlili seçmenlerin önüne konulan yüzde 60 oy oranını yüzde 70’e çıkartı. 2004 yılındaki seçim sürecine atıfta bulunan Zeybekci, “O dönem anketler yapıldı. CHP, AK Parti’den 10 puan öndeydi. Sizlerin sayesinde gece gündüz bir saat az uyuyarak, bir saat az işimize giderek yüzde 51,5 oy ile rekor kırdık ve seçimleri kazandık. Yani, 2004 mahalli idareler seçimlerinde başardık. Bu dönem de başarabiliriz. Yüzde 25’lerden yüzde 51.5 oy alabildik ise bu kez hedefimizi yüzde 70 olarak belirliyoruz. Biz daha önce yüzde 51,5 oy oranı yakalamış bir partiyiz. Eğer yine mahalle mahalle ev ev fert fert çalışırsak niçin yüzde yetmiş olmasın. Millet bizimle beraberdir. Biz milletin hizmetkarıyız onlar için gecemizi gündüzümüze katar dur durak bilmeyiz” dedi.

ZEYBEKCİ’NİN 3 ALTIN KURALI
Hayatında uyguladığı üç altın kuraldan bahseden Zeybekci, “Hayatımın her döneminde üç altın kural uyguladım.  Asla bu düsturumuzdan vazgeçmedik. Vazgeçmeyeceğiz de… Biz, bir söz söyledik mi asla yalan söylemeyiz. Biz, söz verdik mi canımız pahasına tutarız. Biz, emanete ihanet etmedik ve ettirmedik. AK Parti ve AK Partili’nin farkı budur” dedi.