Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahnet Davutoğlu, AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin’i telefon ile arayarak şahsında teşkilatın bayramını kutladı.  
Görüşmenin detayları hakkında bilgiler aktaran Başkan Tin, “Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu şahsımı arayarak teşkilatımızın bayramını kutladı. Ayrıca seçimde gösterilen özveri nedeniyle parti mensuplarımız ve hemşehrilerimize teşekkür etti. Ülkenin geçtiği sürecin bilincinde olarak siyaset yapan bizlere ve davaya inanan, kapı kapı dolaşan, gece gündüz çalışmalara katılarak destek veren vatandaşlarımıza da gösterdikleri üstün gayret nedeniyle teşekkür etti. 

AK PARTİ HALA UMUTUR

Başkan Tin, Başbakan Davutoğlu’nun mesajı ile ilgili şu sözleri aktardı: “Milletimiz, AK Parti’ye güveniyor. Ülkeyi kalkındıracak ve daha ileri seviyeye götürecek kadroların AK Parti’de olduğuna inanıyor. 7 Haziran seçimlerinde seçmenlerimiz bizlere bir mesajı vermiştir. Biz de seçim sonuçlarını iyi okuyarak, ilgili birimlerimiz ile sonuçları iyi analiz ettik. 13 yıl tek başına iktidarda kalmanın verdiği bilgi birikim ve tecrübemizi yine ülke menfaati için kullanmaya devam edeceğiz. Bunun için en büyük görev dün olduğu gibi bugün ve yarın da teşkilatlarımıza düşüyor. Teşkilatlarımız bizlerin kılcal damarlarıdır. Kalbe kan kılcal damarlardan ulaşır. Teşkilatlarımız da kalbe can veren kan veren kılcaldamarlarımızdır. Teşkilatlarımız her anlamda hazır kıta bir şekilde bir, dik ve kararlı olmaya devam edecektir. Ortada bir başarı varsa bu teşkilatların başarısıdır. Sadece seçim dönemlerimşizde değil her zaman milletimiz ile yürümeye devam edeceğiz…”