AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, Akkonak Mahallesi’nde yaşayan Durdu Memiş ve ailesini ziyaret ederek iftarlarını aile ile birlikte açtı. Evde bulunan engelli 18 yaşındaki Songül Memiş ile yakından ilgilenen Başkan Tin, hastalığı hakkında annesinden bilgiler aldı. 

AK Parti Önceki dönem Milletvekili Nurcan Dalbudak ve Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir’in de kendisine eşlik ettiği Başkan Tin, aile tarafından sıcak bir ilgi ile karşılandı. Yoğun programlardan fırsat buldukça ev ziyaretleri de gerçekleştirdiklerini açıklayan Başkan Tin, “Ramazan ayında yoğun program dahilinde vatandaşlarımız ile buluşmaya devam ediyoruz. Onlarla sohbet edip sorun ve beklentilerini alıyoruz. Bunun yanında ev ziyaretleri de gerçekleştirerek ailelerle de iftar açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu akşamki durağımız Akkonak Mahallesi’nde yaşayan Durdu Memiş’in evi oldu. Evde bulunan engelli kızımız hakkında bilgiler aldık. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da elimizden gelen yardımı yapacağımızı aileye ilettik. Ramazan ayı sonuna kadar ziyaretlerimiz devam edecek” dedi. 

TAKİP EDİYORUZ

Kızamık mikrrobunun yol açtığı beyin hastalığı (SSPE) nedeniyle 11 yaşından bu yana ömrünü yatağa bağlı olarak sürdüren Songül Memiş’i yakından takip ettiklerini açıklayan Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir, ailenin her zaman yanında olduklarını söyledi. Akdemir, Bu akşam Memiş ailesi ile birlikte iftar açmaktan, ailenin mutluluğuna ortak olmaktan dolayı son derece memnunuz. Kadın kolları teşkilatımıza bağlı gönüllülerimiz Denizli’nin muhtelif yerlerinde yaşayan Songül kızımız gibi engelli çocukları yakından takip etmekte, gerekli yardımlar yapılmaktadır” dedi. AK Parti Önceki dönem Milletvekili Nurcan Dalbudak da Songül için ellerinden gelen gayreti göstermeye devam edeceklerini bildirdi. 

ÇOCUKLARLA EĞLENDİ

Durdu Memiş’in torunları ile de yakından ilgilenen Başkan Tin, hediye olarak yanında götürdüğü oyuncakları çocuklara hediye etti. Daha sonra çocuklarla birlikte oynamaya başlayan Başkan Tin, “Çocuklarımız, Allah’ın bizlere bir emanetidir. Onlara bakmak ve sevindirmek boynumuzun borcudur. 18 yaşındaki engelli kızımız Songül Memiş’in yanısıra 3 güzel çocuğumuzu da bu vesile ile sevindirmiş olduk” dedi.