HABERDENİZLİ.COM

AK Parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi Av. Cahit Özkan Mübarek Ramazan Bayramı vesilesi ile bir mesaj yayımladı. Özellikle birlik, beraberlik  ve kardeşlik vurgusu yapan Özkan mesajında şöyle konuştu: Kıymetli Vatandaşlar, Mübarek Ramazan ayını geride bırakarak, bir Ramazan Bayramı’na daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kültürümüzde önemli bir yere sahip olan bayramlar, bizleri birleştiren, kardeşliği pekiştiren, inancı, ibadeti, tarihi, kültürü bir sevinç atmosferinde buluşturan özel günlerdir.

DAYANIŞMA İÇİNDE OLACAĞIZ
İnşallah, bu mübarek günler, kardeşlerimizin kurtuluşuna; tüm insanlığın huzur ve güven içinde geleceğe umutla bakabilmesine vesile olur. Biz, ülke ve millet olarak, ilgili kamu kurumlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, her zaman olduğu gibi, Ramazan ayı boyunca da dünyanın dört bir yanında kardeşlerimizle dayanışma içinde olmaya çalıştık. Ulaşabildiğimiz tüm mağdur ve mazlumlara, hiçbir ayrım yapmaksızın, yardım eli uzatmanın çabası içinde olduk. Bundan sonra da aynı anlayışla yolumuza devam edeceğiz. Bu hizmetlerin ifasında görev alan herkese şükranlarımı sunuyorum.

BAYRAMI BURUK GEÇİRECEK OLAN KARDEŞLERİMİZİ UNUTMAYALIM
Sevgili kardeşlerim; bayram, kardeşlik ve dayanışma iklimini güçlendirmek, küslükleri ortadan kaldırmak için önemli bir fırsattır. Bayram vesilesiyle annelerimiz, babalarımız, akrabalarımız ve dostlarımızın yanı sıra yetimleri, öksüzleri, hastaları, şehit yakınlarını, şehit çocuklarını ziyaret etmeyi, onlarla da bayramlaşmayı, lütfen unutmayalım. Muhtaçları, düşkünleri, yaşlıları koruyup gözetmeyi; onlara da yardım etmeyi, yardım elimizi uzatmayı, asla ihmal etmeyelim. Bölgemiz başta olmak üzere bazı ülkelerde yaşanan acı hadiseler nedeniyle bayramı buruk bir şekilde yaşayan kardeşlerimizin varlığını da unutmayalım.

ÜLKEMİZDEKİ İSTİKRAR VE GÜVEN ORTAMI SÜRECEKTİR
Türkiye 16 yılın sonunda ekonomide, siyasette hedeflediği, özlediği istikrar ve güven ortamına nihayet kavuştu. Milletimiz, her alanda değişim, dönüşüm istiyor. Bizler 16 yıl boyunca, milletle devleti buluşturmanın gayreti içinde olduk. Şimdi, 24 Haziran’da, yeni Türkiye'yi inşa etme yolunda önemli engellerden biri daha aşılacak ve halkımız yeni yöneticilerini seçecektir. İnanıyorum ki yeni Türkiye'yi hep birlikte kuracağız. Özlediğimiz, hedeflediğimiz o güçlü Türkiye'yi, barışı, kardeşliği hep birlikte inşa edeceğiz. Bir ve beraber olarak nice bayramlar yaşayacağız.

Sözlerime son verirken milletimiz ve İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı'nı bir kez daha tebrik ediyor, birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin daha da güçlenmesini, tüm insanlığın huzur ve barışına vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum. Bayrağımız bir, türkümüz bir, canımız bir, yazgımız bir bizim. Bu bayram bizim, bu memleket hepimizin. Bayramımız mübarek olsun.