Denizli’nin Pamukale İlçesi Korucuk Mahallesi’nde ailesiyle beraber yaşayan Gonca Çezik, evden kaçtı. Daha önce yaklaşık 20 defa evden kaçtığı öğrenilen Gonca’nın ailesiyle beraber yaşamak istemediği belirtiliyor.

En son evden kaçtığında polis ekipleri tarafından bulunan ve ailesine teslim edilen Çezik, ailesiyle beraber yaşamak istemediğini belirtti. Bunun üzerine devlet tarafından bir yurda yerleştirildi. Gonca’yı özleyen ailesi dün hem Gonca için değişiklik olsun, hem de özlem gidermek için eve getirdi. Eve gelince bir süre sonra tekrar kaçmak isteyen Gonca,’ya babası engel oldu. bunun üzerine cama yumruk atarak elini kesen Gonca,  hemen hastaneye  götürüldü. Hastanede gerekli tedavi yapıldıktan sonra bir anda kayıplara karışan Gonca, Hastane'nin bahçesinden atlayarak uzaklaştı. Ailesi  şimdi her yerde onu arıyor. Görenlerin polise haber vermesini isteyen Çezik ailesi, Gonca’nın bu hale kötü arkadaş çevresi nedeniyle geldiğini belirtiyor.

Goncan’ın her hangi bir piskoljik destek almadığı belirtilirken görenlerin  0507 339 45 82 numaralı telefona haber vermesi istendi.