HATAY (CİHAN)- Türk Sanat ve Türk Tasavvuf müziğinin sevilen ve güçlü seslerinden Ahmet Özhan, Hatay’ın İskenderun ilçesine bağlı Karayılan beldesinde konser verdi.
Yoğun katılımla gerçekleşen konserde, Özhan söylediği ilahilerle dinleyicilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Konseri düzenleyen Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, halka hitaben yaptığı konuşmasında, “Bu yıl birincisini düzenlediğimiz Ramazan şenlikleri kapsamında, Tasavvuf müziğinin sevilen sanatçısı ve Türkiye’ye mal olmuş sanatçı Ahmet Özhan kardeşimizi halkımız ile buluşturmanın onurunu yaşıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gereken böylesi mukaddes ayları en iyi şekilde değerlendirmek gerekir. Bizleri kırmayıp gelen sanatçımız Ahmet Özhan’a da teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandı.
Yapılan konuşmaların ardından sanatçı Ahmet Özhan, söylediği eserlerle adeta ilahi ziyafeti sundu. Karayılan’da bu yıl birincisi düzenlenen Ramazan şenliklerine Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Kuzuculu Belediye Başkanı Yaşar Toksoy'un yanı sıra çevre ilçe ve beldelerden gelen davetliler katıldı. Konser sonrasında Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, sanatçı Ahmet Özhan’a plaket takdim etti. CİHAN