Bu kampanya ile aziz şehitleri anmayı, hem de Kur’an-ı Kerim ile  insanların irtibatını sağlamlaştırmayı hedeflediklerini belirten AGD Denizli Şubesi Tanıtım ve Medya Komisyon Başkanı Ekrem Çetin, “Çanakkale Zaferi , günümüz gençliği için büyük manalar içermektedir. Çanakkale, silahla iman gücünün çarpışmasıdır. Ve bu çarpışmada imanlı yürekler Allah’ın izniyle galip gelmiştir. Bugünün gençliği bu mücadeleden ders alıp, hayatını büyük idealler uğrunda harcamalıdır." dedi.


ÇANAKKALE RUHUNU DAİMA CANLI TUTUYORUZ 


AGD olarak Çanakkale ruhunu daima canlı tutmaya çalıştıklarına vurgu yapan Çetin, “Amacımız, din, vatan ve namus uğruna bedenlerini siper eden Şehitlerimize vefa borcumuzu bir nebze olsun ödemektir. Şehitlerimizi, Şehit oldukları manaya uygun bir şekilde Kur’an’la yad edriyoruz. Çanakkale Şehitlerini, bu kampanya vesilesiyle bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyoruz. Hepsinin ruhları şad olsun. Bıraktıkları mukaddes mirasa sahip çıkmayı sürdüreceğiz” diye konuştu 
Denizli halkının daha önceki hatim kampanyalarına gösterdiği ilgiyi bildiklerini ve bu yılki hatim kampanyasında daha çok hatim ve cüz okunmasını beklediklerini kaydeden Çetin, başlattıkları hatim kampanyasının 25 Mart 2017 Cumartesi gününe kadar devam edeceğini, okunan hatimlerin duası’nın 25 Mart’ta Çanakkalede yapılacağını, Hatim ve cüz almak isteyenlerin 242 67 57- 0507 929 64 45 numaralı telefonlardan gerekli bilgilerin verileceğini söyledi.