Liseli Gençlere kısa bir Eğitim semineri veren Avukat Muhammet Fatih Vural, Gençlerimizin son dönemde yaşamış olduğu kültürel ve sosyal saldırılardan korunması gerektiğini vurguladı. Bu saldırılardan korunmanın yolunun da ahlaki ve manevi değerlerimize sarılarak her şeyin üstesinden gelinebileceğini aktardı.
AGD Denizli Şubesi Liseler Komisyon Başkanı Ömer Faruk Çağrıcıda Gençlere hitap ederek, hem AGD’miz hem de ÖĞ-DER’imiz Lider Türkiye’yi kuracak gençlerimizin yetiştirilmesi için çalışıyor. Lider Türkiye Sizlerin eliyle kurulacak Allahın izniyle.


HAK İLE BATILI AYIRT EDEBİLEN GENÇLER YETİŞTİRME DERDİNDEYİZ
Çağrıcı konuşmasında, “Şuurlu nesiller Şuurlu Öğretmenler elinde yetişir. Ülkemizin ve İslam aleminin içinde bulunduğu kaos, terör, kan, gözyaşı ve zulümleri gören bilen hak ile batılı ayırt edebilen gençler yetiştirme derdindeyiz. Yaşanabilir bir Türkiye, Yeniden büyük Türkiye, Yeni bir dünya idealinde milli ve manevi değerlerimize bağlı nesiller inşa etmeliyiz. Toplumdaki ahlaki çürümüşlük, yozlaşma, batıcı yaşam anlayışı nüfus cüzdanında İslam yazıp hristiyanlar gibi, içki, kumar, faizci yaşam sürme, idealsiz, seküler dava derdi olmayan, ruhsuz, Siyonist güdümlü bir kısım medyanın güdümünde zevki hazzı ilah edinmiş robotlaşmış beyni iğdiş edilmiş insanımızı gencimizi davete muhatap kabul ediyoruz.


HAYIRLI ÇALIŞMALARA DESTEK OLUN
Çağrıcı konuşmasında Denizlili Müslümanlara seslendi; "Denizlili Müslüman kardeşlerimize esnaf, işadamı, memur, ev hanımı herkese diyoruz ki Toplumdaki gençlerimizdeki maneviyatsızlıktan bozulmalardan şikayet edilerek bir yere varılamaz. Karanlığa küfredeceğine bir ışık yak. Güzel gençlerin yetişmesi için çocuklarınızı Anadolu Gençliğe ve Şuurlu Öğretmenlere teslim edin. Maddi olarak katkıda bulunun. Bu hayırlı çalışmalara sizlerde destek olun" dedi.