Afyonkarahisar’da bir baba kızının erkek arkadaşına sokak ortasında kurşun yağdırdı. Kızının erkek arkadaşına 8 kurşun sıkarak öldüren baba daha sonra cinayette kullandığı silahla polise teslim oldu. 
Edinilin bilgilere göre olay, bu gece Afyonkarahisar kent merkezi Kurtuluş caddesinde meydana geldi.
İddialara göre, yaklaşık 7 aydır birlikte olduğu Kısmet N., ile sokakta yürüyen Mustafa Dönmez (34) baba Şehmuz N., ve anne Zübeyde N., ile karşılaştı. Taraflar arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü çıkan tartışma sonucu silahını sarılan baba Şehmuz N., damat adayı Mustafa Dönmez’e kurşun yağdırmaya başlayarak 8 el ateş etti. Olayda Mustafa Dönmez vücuduna isabet eden 5 kurşunla hayatını kaybetti.
Olayın ardından cinayet zanlısı Şehmuz N., cinayet mahallinde bekleyerek silahıyla birlikte olay yerine polis ekiplerine teslim oldu.
Sokak ortasında yaşanan cinayetin ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, cinayete birebir tanık olan ve şoka giren Kısmet N., ve Zübeyde N., ise olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansları ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesine götürüldüler.
Olayın ardından Mustafa Dönmez’in cenazesi yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırıldı.