HABERDENİZLİ.COM

ADM Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Bülent Yüksel“ADM Elektrik Dağıtım ve TEİAŞ 21. Bölge Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen çalışmalar sayesinde son 6 yılda TEİAŞ trafo merkezlerindeki arızalarda yüzde 60’a yakın azalma görüldü” dedi. Yüksel, “Hizmet bölgelerimizde kaliteli ve kesintisiz enerji hedefiyle çalışıyoruz. Bu kapsamda tüketici memnuniyetini en üst seviyeye taşımak istiyoruz. Yatırımların yanı sıra paydaşlarla da sonuç odaklı çalışmalar gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu. 

TEİAŞ’ın tüm ülkede olduğu gibi ADM Elektrik Dağıtım’ınhizmet bölgeleri olan Aydın, Denizli ve Muğla illerindede çok başarılı bir iletim hizmeti sunduklarını vurgulayan Yüksel,şöyle devam etti: “Türkiye Elektrik İletim A.Ş, daha çok anılan ismi ile TEİAŞ;2003'ten günümüze, üretim santrallerinden alınan enerjinin bölgesel tüketim noktalarına iletimini sağlarken bunu büyük bir sorumluluk ve kalite ile gerçekleştiriyor. Şirketimizin sorumluluğu ise enerjinin bölgesel tüketim noktalarına iletiminden sonra başlıyor. Bu aşamada kaliteli, güvenli ve kesintisiz elektrik sağlamak için ekiplerimiz üzerlerine düşen görevi büyük bir hassasiyetle yapıyor. Elektriğin sorumluluk alanımızda bulunan şebekemize ulaşmasını sağlayan TEİAŞ ile yapılan ortak bakım, yenileme ve yatırım çalışmaları sayesinde kesintilerdebüyük oranlarda azalma yaşandı.”

TEİAŞ 21. Bölge Müdürüne özel teşekkür 

İşbirliğinin ve çalışmalardaki koordinasyonun önemine dikkat çeken Yüksel, şunları ekledi:  “2010'daAydın, Denizli ve Muğla’daki TEİAŞ’a ait trafo merkezlerinde meydana gelen arıza sayısı 2.888 olarak kaydedilmişti. 2016'da ise bu sayı 1.229 seviyelerine düştü. Bu da arızalarda yüzde 60’a yakın azalma meydana geldiğini gösteriyor. Bu sonuç içinbaşarılı bir şekilde işbirliği sağladığımız TEİAŞ 21. Bölge Müdürü Sayın Murat İlkkahraman’adesteklerinden dolayı teşekkür ederim. Kamu yararına gerçekleştirdiğimiz ortak yatırımlar ile beraberSayın İlkkahraman ve ekibi sayesinde tüketicilerimize sunduğumuz hizmetin kalitesi her geçen gün artıyor” dedi.