Tüketici memnuniyetini taşıdığı en üst seviyede tutmayı amaçlayan şirket, 2016 yılı içerisinde yatırım projelerine 220 Milyon TL harcadı. 2017 yılı içerisinde ise tüketicilerin sunduğu hizmet ve kalite standartlarını geliştirmeyi hedefleyen ADM Elektrik Dağıtım, artan bütçe ve kapasite ile yılsonuna kadar 295 Milyon TL’lik yatırım gerçekleştirmeyi planlıyor. 

Tüketicilere Kaliteli ve Kesintisiz Hizmet

Yatırım projeleri hakkında bilgi veren ADM Elektrik Dağıtım Şirketi Genel Müdürü Bülent Yüksel, “Aydın, Denizli ve Muğla illerindeki tüketicilerimize Avrupa standartlarında hizmet verebilmek için ileri teknolojinin sağladığı tüm olanakları kullanıyoruz. Hızla gelişen faaliyet bölgemizdeki yeni imar çalışmalarını takip ediyor; artan enerji ihtiyacını ve uzun vadeli gereksinimleri öngörebilmek için detaylı analizler yapmaya olanak sağlayan planlama yazılımları ile yatırım projelerimizi şekillendiriyoruz.” dedi.

Şehirlerin Çehresi Değişiyor

Yeni yatırımlar ile tüketicilere sunulan enerji kalitesinin artacağına değinen Bülent Yüksel, “Tüketicilerimize en iyi hizmeti vermek için elektrik dağıtım şebekemizi geliştirirken genişletmeyi, yenilerken güçlendirmeyi amaçlıyoruz. 2017 yılı sonuna kadar yatırım projeleri için 295 Milyon TL bütçe planlıyoruz. Aydın, Denizli ve Muğla illerinde birçok noktada devam eden yer altı şebeke yatırımlarımız bulunuyor. Yer altı şebeke çalışmaları sağlayacağı teknik imkanlar kadar, şehirlerimizin estetik görünümü ve modern bir çehreye kavuşmaları için de fayda sağlıyor.” diye konuştu.

Aydın’a Yatırımlar Hızla Sürüyor

Hizmet verdikleri 3 ilde devam eden yatırım çalışmalarını belirten Bülent Yüksel, “Aydın şehir merkezinde; Tepecik, Mesudiye ve Kemer Mahallelerinde, Didim’de Çamlık ve Yeni Mahallelerinde, Kuşadası’nda Nato Lojmanları bölgesinde ve Koçarlı’da yer altı yatırım çalışmalarımız devam ediyor. Nazilli’nin kalbi diyebileceğimiz Turan, Kurtuluş, Aydoğdu ve Zafer Mahallelerini kapsayan oldukça geniş bir bölgede çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Yatırım projelerimizde enerji nakil hatlarımız kadar sokak aydınlatmaları çalışmalarına da öncelik tanıyoruz. Aydın ilimizin Adnan Menderes ve Mimar Sinan Mahallelerinde ayrıca Atça Beldesi’nin orta refüj aydınlatmaları için yatırım çalışmalarımız devam ediyor.” dedi. 

Enerji Nakil Hatlarına Özel Bakım

Tüketicileri kaliteli ve kesintisiz enerji ile buluşturmak için çalıştıklarını söyleyen Bülent Yüksel, Koçarlı’da Boydere ve Akmescit çevresinde; Didim’de Dalyan, Akköy ve Yalıköy çevresinde; Köşk İlçesi Kızılcayer çevresinde enerji nakil hatlarında bakım ve yenileme çalışmaları yaptıklarını belirtti.
 

Denizli’de Kritik Noktalara Yatırım

Denizli’de hayatın ve trafiğin yoğun olduğu bölgelere kritik yatırımlar yaptıklarını dile getiren Bülent Yüksel, “Denizli il merkezinde bilindiği üzere Ulus Caddesi’ndeki çalışmalarımız devam ederken; 29 Ekim Bulvarı, Akkonak ve Karaman Mahallelerinde, Hüdai Oral Caddesi ve Mehmet Gazi Caddelerinde yatırım çalışmalarımız başladı. Yine şehir merkezinde Fatih, Deliktaş ve İncilipınar Mahallelerinde yatırım çalışmalarımız olacak. Çivril İlçesi Hamidiye ve Güney Mahallelerinde yeni enerji nakil hatları ile yapım çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Turizmin Gözdesi Pamukkale’ye Özel İlgi 

UNESCO 'nun hem kültürel, hem doğal miras listesindeki turizm cenneti Pamukkale Beldemizde yeni enerji nakil hattı yatırımları ile hem tüketicilerimizi hem de bölgeye gelen misafirleri kaliteli ve kesintisiz enerji ile buluşturacağız.” dedi.

Muğla’da Yatırım Atağı 

Muğla’nın hem coğrafi durumu hem de tüketici yoğunluğu ile yatırım bütçesinden önemli bir paya sahip olduğuna değinen Bülent Yüksel, “Muğla’da Yatağan İlçemiz için çok önemli bir yatırıma imza attık. Yatağan Belediyesi çevresi ve şehir merkezini kapsayan büyük bir bölgede yer altı şebeke yatırımı gerçekleştirdik. Muğla merkezinde Orhaniye Mahallesinde ve Dokuzçam ile Esençam Mahallelerinde yatırım çalışmalarımız olacak.
Milas İlçesi Çamovası, Çamköy, Dörttepe, Aslankaya, Hasanavlusu, Akkovanlık ve Boğaziçi Mahallelerinde elektrik dağıtım şebekemizin yenileme çalışmaları devam ediyor. Yine Milas İlçesinde Selimiye Mahallesinde önemli bir yatırıma imza atacağız. Marmaris İlçesi şehir merkezinde İnönü Caddesi ve Sarıana Mahallesini kapsayan geniş bir bölgede çalışmalarımız hızla sürüyor. Datça İlçesi yeni yapılan trafo merkezimizi devreye alarak enerji kapasitesi 10 MW attıracağız. Fethiye İlçesi Seydikemer yolu orta refuj aydınlatmaları çalışmalarımız sürüyor.

Bodrum’a Enerji Takviyesi

Bodrum İlçesinde tamamlanan 3 yeni trafo merkezimizi devreye alarak, şehre sağladığımız enerji kapasitesini 50 mw yükselttik. 24 saat kesintisiz yaşamın sürdüğü Bodrum’da daha aydınlık geceler için Turgutreis ve Ortakent arasında kalan bölgede aydınlatma yatırımları planlıyoruz.” dedi.

Toplumsal Hassasiyet ve Çevreye Duyarlılık 

Yer altı şebekesi yatırım projeleri kapsamında gerçekleştirilen kazı çalışlarında çevreye duyarlılık konusunda ayrı bir hassasiyet taşıdıklarını söyleyen ADM Elektik Dağıtım Genel Müdürü Bülent Yüksel şunları aktardı;  Çalışanlarımız “İş Sağlığı ve İş Güvenliği Politikamıza uygun olarak tüm talimatları yerine getirirken, bölge halkının günlük yaşamanın aksamaması adına ayrı bir özen gösteriyoruz. Öncelikle elektriği güvenilir, kesintisiz ve ekonomik maliyetlerle olarak tüketicilerimize sunmayı amaçlarken; kazı ve saha çalışmaları esnasında yüksek bir toplumsal hassasiyet taşıyoruz.”

Planlı Kesintiler İletişim Kanallarından Duyuruluyor

Yatırım çalışmaları nedeniyle yapılan planlı kesintiler hakkında bilgi veren Bülent Yüksel, “Yatırım çalışmalarımızın büyük bir kısmında, yeni elektrik dağıtım tesisleri kuruyoruz. Çalışmalar esnasında veya yapılan yeni tesislerin devreye alınması aşamasında planlı kesintiler uygulanıyor. Söz konusu planlı kesintiler, şirketimizin farklı iletişim kanalarından 48 saat öncesinden duyuruluyor. Tüketicilerimiz talep ederse bu duyuruları cep telefonu mesajı ve e-posta olarak gönderiyoruz. Ayrıca web sitemizden ve giderek kullanımı artan mobil uygulamamız aracılığı ile planlı kesintilerimiz takip edilebilir.”