Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli Milletvekili Adayları, parti binasında düzenlenen toplantı ile kamuoyuna tanıtıldı. Toplantıya, Ekonomi Bakanı Denizli 1. Sıra Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci, Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin, Cahit Özkan, Osman Yüceliş, Emin Okkaya ve Muhammed Bekir Ege katıldı. AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz’in açılış konuşması ile başlayan aday tanıtım toplantısında milletvekili aday adayları da birer konuşma yaptı. AK Partinin, milletvekili adayı belirleme sürecinden bahsederek konuşmasında başlayan AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, “Partimizin kurumsal tecrübesine yakışır biçimde, bütün değerlendirmeleri profesyonelce ve titizlikle yaparak bu listeleri oluşturmuştur. Teşkilatın tüm kademeleri bir ekip ruhu ile çalışarak birbirinden değerli aday adayları arasından bir seçim yapmak için yüreğini ve aklını ortaya koyduğu aşikardır” dedi.

BİZ BİR KADRO HAREKETİYİZ
550 milletvekili adayından 69’unun kadın aday olduğunu açıklayan Filiz, “481 erkek, 6 kadın adayımız var. Bu seçimde üç dönemliklerden 24 arkadaşımız aday gösterildi. 7 Haziran’dan aday gösterilen arkadaşlarımızdan 312’si burada aday gösterilmiştir. Birbirinden değerli aday adaylarımızın arasından 550 kişiyi seçmek elbette kolay değil, aday adaylarının her biri milletvekili olmaya ve parlamentoda hizmet etmeye layık isimler. Liste dışında kalanlar üzülmemeliler. Partiye hizmet etmek için koltuk sahibi olmak gerekmez. Biz bir kadro hareketiyiz. İllaki adaylık ya da miletvekilliği ile değil, ülkeye, kentimize, hizmet etmenin başka yolları da vardır” dedi.

HEPSİ BİRBİRİNDEN DEĞERLİ
“Şehrimizin ve insanımızın kaderine sahip çıkacak olan milletvekili aday kadromuzun tümü birbirinden değerli” diye konuşan Filiz, “Vizyonlarıyla Denizli halkına ve milletimize en üst düzeyde hizmet edecek bilgi ve birikime sahip isimler aday olmuştur. Davamıza ve hizmete talip olmaları konusunda hepsiyle gurur duyuyoruz ve hep birlikte çalışarak bu seçimlerde alnımızın akıyla milletvekili adaylarımızı meclise göndereceğimize inanıyorum. Önce demokratik ve saygılı bir seçim süreci için, akabinde de Yeni Türkiye hedefimize ulaşma noktasında bize düşen, bu davaya gönül veren eski milletvekillerimiz, aday adaylarımız, adaylarımız ve tüm teşkilatımızla AK Parti'ye yakışan bir aile ortamında omuz omuza yarışmaktır” ifadelerini kullandı.

YAKIN IŞIKLARI TÜRKİYE AYDINLANSIN
Son olarak Türkiye’nin zor günlerden geçtiğine temas eden Filiz, “Verilecek en güzel cevap sandıklardan çıkacak mesajdır. AK Parti demokrasi hareketidir. Erdemliler hareketidir. İnancımız odur ki; AK Parti daha güçlü bir şekilde tek başına iktidara gelecektir. Vatandaş özlenen eski istikrarlı günlere kavuşacaktır. Yatırımlarımıza kaldığımız yerden hızla devam edilecektir. Bu millet huzur içinde kardeşce yaşamayı fazlasıyla hak ediyor. Bu millet mutlu, sağlıklı ve refah içinde yaşamayı hak ediyor.  Bu millet geleceğe güvenle bakmaya devam etmek istiyor. Bu da Türkiye’nin partisi AK Partinin tek başına iktidarı ile mümkündür. Büyük başarılara imza attık, bizleri daha büyük başarılar bekliyor. Başarının önündeki en büyük engel yılgınlık ve kararsızlıktır. Biz bu yolda tüm zorluk ve engellere karşı zerre kadar yılgınlık göstermeyeceğiz. Ve diyoruz ki: Yakın ışıkları Türkiye aydınlansın” dedi.

ADAYLAR KONUŞTU
AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz’in ardından Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci söz aldı. 7 Haziran seçimlerine atıfta bulunarak seçimleri buruk tamamladıklarını açıklayan Bakan Nihat Zeybekci, “ Vatandaş bizi anlamadı diye asla demeyeceğiz. Biz hayallerimizi, Denizli sevdamızı iyi anlatamadık. Önemli olan gönüllere girebilmektir onun için girmedik gönül bırakmayacağız. Denizli, türk’ün, Kürt’ün, Alevinin, sünnilerin de şehridir. Biz kardeşiz. Bölücülere, hainlere, PKK’ya, PKK ile aynı hale gelmiş olan partiye aman vermeyelim. Bunlara verilecek en güzel cevap birlik beraberlik ve kardeşliğimizdir. Birlik ve beraberliğimizi sarsmayalım” dedi. AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve 2. sıra Denizli Milletvekili Adayı Sema Ramazanoğlu, Önceki Dönem Denizli İl Başkanı Şahin Tin, Cahit Özkan, Osman Yüceliş, Emin Okkaya ve Muhammet Bekir Ege de birer konuşma yaptı. Coşkulu partili gruba hitap eden adaylar, el birliği ile seçimden zaferle çıkacaklarına olan inancını dile getirdi.