Denizli’de adım atmadık mahalle, adım atmadık ilçe bırakmayan Ak Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Zolan, Acıpayam’da kendisini karşılayan binlerce vatandaşa seslenerek dev projelerin müjdesini verdi.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katıldığı mitingde, vatandaşların coşkusu görülmeye değerdi. Bakan Zeybekci ve Osman Zolan’ı bağrına basan ilçe sakinleri, konuşmalarını sık sık sloganlarla kesti. 
Acıpayam’da kendisini karşılayan binlerce Acıpayamlı’ya seslen Ak Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Zolan, kendisine gösterilen ilgiye teşekkür ederek sözlerine başladı: “ Acıpayam bugün muhteşem, Acıpayam bugün inanmış, Acıpayam hazır. Bugün bizleri, evlatlarınızı bağrınıza bastınız. Size olan sevgimizi bugün de karşılıksız bırakmadınız. Allah hepinizden razı olsun. Sizler oldukça, bu gençler oldukça, hanım kardeşlerimiz oldukça, Acıpayam böyle oldukça biz kimsenin karşısında eğilmeyiz Allah'ın izniyle. İnşallah sizlerle birlikte kol kola yürüyeceğiz ve daha büyük hizmetleri Acıpayam’a kazandıracağız.”
Acıpayam’a dev projelerin müjdesini veren Ak Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, “Denizli büyükşehir oldu. İnşallah büyükşehirin imkanlarıyla her yer güzel olacak. Denizli'de ne varsa Acıpayam'ımızda o olacak. Gençlerimiz için gençlik merkezi olacak, halı sahalar, ücretsiz spor kursları olacak. Hanım kardeşlerimiz için meslek edindirme kurslarımız olacak. Mikro kredi desteğimiz artarak devam edecek. Hanım kardeşlerime özel, spor yapabilecekleri alanlar yapacağız. Ağabeylerimizin, büyüklerimizin artık gidecekleri tek adres kahvehane olmayacak. Emeklilerimizin oturabileceği sosyal alanlar, kitabı, gazetesi olacak. Buralarda değişik eğitimler, kurslar olacak. Sonuçta Denizli'de ne varsa Acıpayam’da da o olacak. Kapalı yüzme havuzundan, kültür merkezlerine, Cumhuriyet Meydanı’nın yeniden düzenlenmesinden, Cumhuriyet Parkı'nın yeniden düzenlenmesine, bunların hepsi tek tek olacak. Köylerimizde, beldelerimizde her yerde kapalı pazaryerlerimiz, düğün salonlarımız olacak. İçme suyu sorunu kalmayacak. Kanalizasyon, arıtma tesisi baştan aşağı el birliği ile yapılacak. Acıpayam'ı köy köy dolaştım. Buradaki sorunları bir bir tespit ettik. Hulusi Şevkan kardeşimle beraber, Hüseyin Dağ kardeşimle beraber burada ne istek var, neye ihtiyaç var onları kaleme aldık. Önce 125 proje demiştik. Sonra istekler gelmiş, yeni yapılması gereken işler ortaya çıkmış 133'e çıkardık. Ama ben size şunu söyleyeyim; bu 133 proje en azıdır. 133 proje 253 de olur, 353 de olur. Yapılması gereken ne varsa, onu Allah'ın izni ile biz yaparız, hep beraber yaparız. Burada şunu söylüyorum; Hulusi Şevkan başkanım ne diyorsa, hangi projeleri yapacağım diyorsa, neye söz veriyorsa, o Osman Zolan'ın sözüdür.”