Denizli’nin Acıpayam İlçe genelinde Acıpayam Belediyesi tarafından sürdürülen alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor. Acıpayam Belediyesi ekipleri tarafından Apa mahallesinde Apa - Karahöyük bağlantı yolundaki üst yapı çalışmaları devam ederken, Yazır mahallesinde ise üst yapı çalışmaları sürüyor. Bu çalışmaların yanı sıra Gümüş mahallesinde eski okul caddesinde alt yapı çalışmaları tamamlanırken, yollar üst yapı çalışmaları için hazır duruma getirildi. Üst yapı çalışmalarına ise en kısa sürede başlanacağı belirtildi.
Acıpayam Belediyesine bağlı ekipler bu bölgelerde çalışmalarını sürdürürken, Kumafşarı Mahallesinde üst yapı çalışmaları tamamlandı. Darıveren Mahallesi Yeşil Sokakta da kaldırım tesviye çalışmalarına başlandı.

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, her şeyin en iyisini hak eden Acıpayamlı vatandaşlarımız için belediye ekiplerimiz tarafından ilçe genelinde sürdürdüğümüz çalışmalarımız hızla devam ediyor. Yağmur, çamur, güneş demeden ekiplerimiz mahallelerin eksikliklerini gidermek için çalışıyor. Daha modern, daha güzel bir Acıpayam için çalışmaya devam edeceğiz dedi.