AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, yerel seçimlere sayılı günler kala dur durak bilmeden ilçe, belde ve köylerde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Son olarak Acıpayam’a bağlı 15 belde ve köyde vatandaşlarla buluşan Zolan, Acıpayam’ın Ak belediyecilikle şahlanacağını söyledi.
AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan’ın sabah erken saatlerde Acıpayam’ın Alaattin beldesinde başlayan programı, geç saatlere kadar sürdü. Daha önceki programlarda olduğu gibi, bu programında da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Osman Zolan ve ekibi; Köke, Akalan, Pınaryazı, Kırca, Yassıhüyük, Ovayurt, Apa, Karahüyük, Yeşilyuva, Karahüyükafşarı, Pınarbaşı, Sırçalık, Kurtlar ve Kuyucak’ta vatandaşlarla bir araya geldi. Acıpayam’ın Ak belediyecilikle birlikte Türkiye’nin en modern ilçelerinden biri haline geleceğini kaydeden Osman Zolan, Acıpayam’ı dev projelerle tanıştıracaklarını müjdeledi.
AK Parti Acıpayam Belediye Başkan Adayı Hulusi Şevkan’ın da katıldığı toplantılarda Acıpayam için 125 Dev Proje hazırladıklarını dile getiren AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, “Acıpayam’ı Hulusi Şevkan kardeşimle birlikte geleceğe taşıyacağız” dedi. Acıpayam’da hayata geçirmeyi hedefledikleri projeleri Acıpayam Belediyesi ile el ele vererek 5 yıl içerisinde tamamlayacaklarını vurgulayan Osman Zolan, Acıpayam’a Hulusi Şevkan ile birlikte hizmet etmek hazır olduklarını, vatandaşların kendilerine gösterdiği sevginin de 30 Mart günü için verilen kararın bir ispatı olduğunu söyledi.
AK Parti’nin belediyecilik anlayışının tamamen millete hizmet odaklı olduğunu vurgulayan AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, “Biz hayata geçireceğimiz projelerimizi hayali olarak değil, defalarca köy köy, belde belde gezerek oluşturduğumuz raporlar doğrultusunda planladık. Dolayısıyla hedefi 12’den vuracağız. Bizim tek bir hedefimiz var, o da ilçe belediyelerimizle uyum içerisinde, el ele vererek, sizlerle birlikte tüm Denizlimizde hizmet destanları yazmak. Acıpayam’da da siz değerli hemşehrilerimin desteği ile bunu başaracağız. Bizim için siyaset, millete hizmet etme sanatıdır. Biz bu işi böyle öğrendik, böyle uyguluyoruz. Acıpayamımız da Türkiye’nin en modern ilçelerinden biri haline gelecek” şeklinde konuştu.