Denizli Merkezefendi ilçesi, Doktorlar Caddesi Konak İşhanı üçüncü kat no 304’de gerçekleştirilen  Acar ve Topcan Hukuk Bürosunun açılışına Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli 21. Dönem Milletvekili Av. Salih Erbeyin, Baro Başkanı Müjdat İlhan ve çok sayıda davetli katıldı.  

Baro Başkanı Müjdat İlhan yaptığı konuşmada, “Bugün burada iki genç arkadaşımızın bürosunu açıyoruz.  Genç arkadaşlarımıza başarılı bir şekilde avukatlık yapmalarını temenni ediyorum. İnşallah hayırlı kazançları olur. Adliyemize, Baromuza ve Milletimize faydalı çalışmalarda bulunurlar. Çalışma hayatlarında bol başarılar ve kazançlar diliyorum” dedi.

MHP Denizli 21. Dönem Milletvekili Av. Salih Erbeyin, de konuşmasında Özgür kardeşimin aynı zamanda stajını Erbeyin Hukuk bürosunda yapması nedeniyle mutluyum. İki kardeşime de  bundan sonraki meslek hayatlarında başarılar temenni ediyorum. Kendilerine ve ailelerine  hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah yollarını  açık etsin” diye konuştu.
Genç Avukatlar Özgür Acar ve Temmuz Mert Topcan  da iştiraklerinden dolayı tüm protokol üyelerine ve davetlilere  teşekkür  etti. Açılış ikramların ardından sona erdi.