Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD), sanayici hayırsever Orhan Abalıoğlu’nu derneğe onursal üye olarak kaydetti.
Orhan Abalıoğlu’nun derneğe onursal üye yapılmasının ardından TÜMSİAD Başkanı Süleyman Gedik ve Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Yaşar, hayırsever iş adamını ziyaret ederek, onursal üyelik plaketi ile özel hazırlanan hediyeleri takdim etti.
TÜMSİAD Başkanı Süleyman Gedik, dernek olarak amaçlarının Denizli’ye en iyi hizmeti vermek olduğunu belirterek, bu amaçla çeşitli ziyaret ve girişimlerde bulunduklarını söyledi. TÜMSİAD olarak büyük bir projeye daha imza attıklarını belirten Gedik, “Denizlili KOBİ’lere ve girişimcilere destek olmak amacıyla KOSGEB ya da diğer sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenen girişimcilik eğitimleri ile kendi işini kurmak isteyen ve iş fikrine sahip olan kişilerin müteşebbis haline dönüştürülmesi için çalışıyoruz.Bu amaçla beş hafta sürecek olan Girişimcilik Eğitimini başlattık. 26 Ekim Cumartesi günü başlayıp, 24 Kasım Pazar günü sona erecek dersler hafta sonu Cumartesi-Pazar günleri yapılarak, hafta içinde zamanı olmayan katılımcıların iştiraki sağlanmış olacak. Toplamda 5 hafta ve 70 saat sürecek eğitim sonunda Girişimcilik Sertifikası alan katılımcılar, KOSGEB’in 30 bin TL hibe ve 70 bin TL faizsiz desteklerinden faydalanabilecekler” dedi.