HABERDENİZLİ.COM

A1 Capital yüksek kalitede hizmet ve hızlı çözümlerini bölge yatırımcılarına ulaştırabilmek amacı ile Denizli irtibat bürosu çok tecrübeli bir ekip ile hizmete girdi. Denizli’de sunum ve tanıtımını yapan A1 Capital’in gündeminde; ülke ve dünya ekonomisi, Türkiye sermaye piyasalarının yenilikçi gücü, dijital çağın yatırım fırsatları vardı. A1 Capital Yatırım Yönetim  Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Selim Tunçbilek, Genel Müdür Yardımcısı Baki Atılal, Genel Müdür Yardımcısı Mete Yüksel ve Portföy Yönetimi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Taylan konuşmacılardandı. İş dünyası ve ekonomiye dair yapılan etkinlik Denizli iş insanları tarafından ilgiyle karşılandı.

Gerçekleştirilen Mercan Kimya halka arzına yenilerini ekleyerek gerek halka arz gerek borçlanma aracı ihracı ile, ülke ekonomisine ve ihracatına büyük katkıları bulunan Denizlili şirketlerin sermaye piyasası kaynaklarına ulaşmasına yardımcı olmak A1 Capital’in Denizli’yi tercih etmesinin bir diğer önemli sebebi.

1990 yılında kurulan A1 Capital Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Sermaye Piyasası Kurulu mevzuatına tabi geniş yetkili bir aracı kurum. Hisse senetleri piyasasında %4 pazar payı ile ilk on içerisinde yer alan A1 Capital; 100 milyon TL ödenmiş sermayesi ve yaklaşık 220 milyon TL öz sermayesi ile sektörün öncü şirketlerinden. 20 bini aşkın müşterisine 183 kalifiye personeli ile ülke geneline yaygın 20 noktada hizmet vermekte. 

A1 Capital; Hisse senedi, VİOP ve borçlanma aracı işlemlerine aracılık, yatırım danışmanlığı, portföy yönetimi, halka arz, borçlanma aracı ihraçları, şirket değerlemesi, şirket satın alma ve birleşme, proje finansmanı, sermaye artırımı ve çağrı işlemlerine aracılık gibi sermaye piyasalarının tüm alanlarını kapsayan geniş bir yelpazede müşterilerine özel çözümler sunmakta. Ayrıca yenilikçi kimliğine uygun olarak geliştirdiği çok yönlü piyasa verilerinin yanı sıra araştırma, rapor ve uzman görüşlerinin kolay ve anlaşılır bir şekilde yer aldığı ‘Hisse Koçu’ mobil aplikasyonu ile de yatırımcıların bilgiye dayalı yatırım kararları alabilmelerine olanak sağlamakta.