Denizli Belediyesi, yapımı yıllarca devam eden ancak bitirilemeyen konutları tamamlayıp hak sahiplerine teslim ederken, yeni konut projelerini de hayata geçirmeye devam ediyor.
 Yıllardır açıkta akarak tehlike saçan Bağırsak Deresi'nin kapatılmasının ardından bölgenin üst kısımlarında modern ve sağlıklı yaşam imkanı sunan konutlar yapılıyor. İlk olarak 448 konutun yapımı, ardından Kurudere 1,2 ve 3’üncü etapta yer alan toplam bin 532 konutun yapılıp teslim edilmesinin ardından bölge, köprülü kavşaklar, üst geçitler, kapalı pazaryerleri ve spor salonları ile cazibe merkezi haline geldi.
  Denizli Belediyesi ve TOKİ, söz konusu projelere ek olarak, dar gelirli vatandaşların ev sahibi olması için yeni bir konut projesinin de sonuna geldi. 940 konutun yüzde 98’i tamamlandı. Sosyal konutlarda yeşil alanlar, parklar, bahçeler, çevre düzenlemeleri ve otoparklar gibi özellikler de yer alıyor. Konutların yapılacağı bölgede ticaret, merkezi ile Ceza ve İnfaz Kurumları ve Tutukevleri Personeli Eğitim Merkezi de yer alacak.
   NASIL VE NEREYE BAŞVURU YAPILACAK-
  Denizli Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle AK Vadi’ye yapılan 940 konutu almak isteyenler, Halk Bankası Delikliçınar Şubesi’ne başvuru yapabilecek. Kura yöntemiyle satılacak konutlar için başvurular 7 Mayıs’ta başlıyor. Bu kategoride 112 metrekare 3+1 evler bulunuyor. Fiyatları ise katı ve yönüne göre 94103 lira ile 122814 lira arasında değişiyor. Kalan 712 konut ise alt gelir grubu alıcılarına satılacak. Konutlar 84,02 ve 94,32 metrekare ve 2 oda 1 salon olarak düzenlendi. Fiyatları ise 69000 lira ile 102000 lira arasında değişiyor.
   Konut alıcılarından, Şehit Aileleri, Maluller ve Dul Yetimleri, İstiklal Savaşı Gazisi, Kore Gazisi, Kıbrıs ve Vatani Hizmet Gazilerine ve yüzde 40 özürlü olan engellilere ayrıcalık tanınacak.