2011 yılında evlendiği eşi Mine Deveci’den 8 Ağustos tarihinden bu yana haber alamayan Volkan Deveci, her yerde eşini arıyor. 9 aylık bebeğiyle baş başa kalan genç adam, eşinin yuvasına geri dönmesini istiyor.
İzmir’e bağlı Torbalı ilçesindeki Özbey Mahallesi’nde ikamet eden Volkan Deveci'nin eşi Mine Deveci’den günlerdir haber alınamıyor. Ramazan Bayramı öncesinde ailesinin yanına giden genç kadın, ‘yüzüğümü kuyumcuda düzelteceğim’ diye çıkıp gittikten sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. 9 aylık bebeğiyle bir başına kalan Volkan Deveci, ne yapacağını şaşırmış durumda. Eşiyle hiçbir kavga veya tartışma yaşamadıklarını ifade eden Deveci, “Mine’yle severek evlendik. Eşim 9 gündür kayıp ve kendisinden haber alamıyoruz. Neredeyse artık yuvasına dönsün. 9 aylık çocuğumla perişan bir haldeyiz” diye konuştu.

‘YÜZÜĞÜMÜ DÜZELTTİRECEĞİM’ DİYE ÇIKTI
Çiftçi olan 23 yaşındaki Volkan Deveci, 2011 yılında Ahmetli köyünde ikamet eden 18 yaşındaki Mine Şınığ ile tanıştı. 7 ay sonra Volkan ve Mine, evlenmeye karar verdi. Aynı yıl dünya evine giren genç çiftin Çınar Berk isimli bir erkek çocukları dünyaya geldi. Baba Volkan Deveci, eşini ve çocuğunu Ramazan Bayramı'nı geçirmeleri için ailesinin yanına gönderdi. 5 Ağustos’ta Ahmetli köyündeki ailesinin yanına giden genç anne, 3 gün boyunca burada kaldı. İddiaya göre, arife günü ailesiyle birlikte ilçe merkezine gelen Mine Deveci, bir süre alışveriş yaptı. Daha sonra, ‘yüzüğümü kuyumcuda düzelttireceğim’ deyip bebeğini annesine bıraktı ve yanlarından ayrıldı. Saat 12.00 sıralarında meydana gelen bu olayın ardından genç kadına bir daha ulaşılamadı.

HİÇBİR HABER ALINAMIYOR
Eşinin kayıp olduğunu öğrenen ve hemen ilçe merkezine gelen Volkan Deveci, alışveriş yaptıkları kuyumculara giderek, eşinin gelip gelmediğini sordu. Telefonları da kapalı olan Mine Deveci’den bir daha haber alınamadı. Polise gidip eşinin kayıp olduğunu ihbar eden genç baba, herhangi bir sonuç alamadıklarını söyledi. 9 aylık bebeğiyle baş başa kaldığını ifade eden Deveci, “Eşime bir türlü ulaşamıyoruz. Her yerde aradık, akrabalara ve arkadaşlarına telefon açtık ama bir netice alamadık. Gidebileceği her yere gittik ama eşimden hiçbir iz yok. Kütahya’ya gittiği söylendi. Oraya da gittik ama bulamadık” dedi. Eşine, "Gel yuvana dön. Bak çocuğumuz perişan bir halde. Bizi yalnız bırakma" diyerek seslenen Deveci, umutlu bir şekilde bekliyor. Eşini görenlerin ‘0534-837-02-36 ve 0534-318-73-21’ numaralı cep telefonlarından kendisine ulaşabileceğini belirten Deveci, bebeğiyle bir başına kalmış durumda.