Uludağ’ın eteklerinden yuvarlanan gence yardıma giden AKUT ekipleri, 9 ay önce izne ayrılıp Bursa’ya geldikten sonra kaybolan Köşk İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Kazım Topaç’ın eşyaları bulundu. 
Bursa merkez Osmangazi ilçesi Geçit Mahallesi'nde oturan 2 çocuk babası Rahmetullah A. aşırı borç yüzünden bunalıma girince 4 gün önce evini terk etti. Ailesi polise kayıp başvurusunda bulundu. Bu akşam saatlerinde merkez Yıldırım ilçesi Zeyniler Köyü yakınlarında ormanlık alanda bir kişinin kayalıklarda intihara kalkıştığı ihbarını alan polis ve kurtarma ekipleri olay yerine sevk edildi. İntihara kalkıştığı sırada tutuğu dalın kırılması sonucu 30 metreden yuvarlanarak ağır yaralanan genci arama çalışmaları yapan ekipler çanta içinde dizüstü bilgisayar ve beylik silah buldu. Eşyaların Aydın'ın Köşk ilçesinde Jandarma Bölük Komutanı olarak görev yaparken geçen yıl 26 Nisan'da izne ayrılıp Bursa'ya gelen ve kendisinden 9 aydır kendisinden haber alınmayan Üsteğmen Kazım Topaç’a (30) ait olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine çalışmaları genişleten ekipler Topaç’a ait olduğu sanılan bir çift ayakkabı buldu.
Öte yandan; Rahmetullah A’nın babası H.A., "Polise başvurmuştuk. Akşam saatlerinde bize haber verdiler. Neden olduğunu ben de bilmiyorum" dedi. 112 ambulansıyla Şevket Yılmaz Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Rahmetullah A'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.