Denizli Valiliği tarafından Her ayın 2’inci Salı günü gerçekleştirilen Halk Günü Toplantısı Denizli Valiliği Toplantı salonunda gerçekleştirildi. Denizli Valisi Hasan Karahan’ın izinli olması nedeniyle toplantıda vatandaşların sorunlarını Vali Yardımcısı Kemal İnan dinledi. 

Pamukkale Sulama Birliği’nde çalışan Hüdayi Demiralay, birlikten 8 yıldır maaş alamadığını iddia etti. Çiftçiden sulama parasının başka kişiler tarafından tahsil edildiğini ortaya atan  Demiralay, “biz bu konuda valiliğe, başbakanlığa, savcılığa her türlü şikayette bulunduk. Sulama Birliği’ne de alacak davası açtık ve kazandık. Birliğe icra gitti fakat ödenek olmadığını iddia etiler. Çiftçilerden alınan sulama paraları üçüncü bir şahsın üzerine yatırılıyor bu şekilde ödenek yok diye gösteriyorlar” iddialarında bulundu. 

Sulama Birliği’nde usulsüzlük yapıldığı konusunda da savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını söyleyen Demiralay, “savcı takipsizlik kararı verdi. Ben hakkım olanı istiyorum. Emek verdiğim işin karşılığını istiyorum. Sulama Birliği bir Devlet kurumu, devletimiz neden burada olup biteni araştırmıyor.  Çiftçiden alınan sulama paraları nereye gidiyor.” diye konuştu.

Yaşadıkları sıkıntının canına tak ettiğini söyleyen Demiralay,  “geçmişte 11 kişiyi vurdum. Cezevine girdim. Çıkınca valilik aracılığıyla burada çalışmaya başladım. Ben mağduriyetimin giderilmesi için tüm mercilere gittim. Fakat benim maaşım hala ödenmiyor.  Devlet kendi kurumunun sorununu çözmeyecekse ben kendim çözeceğim. Bu işin sonunda ya onlar beni vuracak ya ben onları.” ifadelerini kullandı.