Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde, alkolik ve psikolojik rahatsızlığı bulunan babası tarafın rehin alınan 8 yaşındaki kız, özel harekat polisleri tarafından kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Muratpaşa ilçesi Yeşilbahçe Mahallesi Savaş Caddesi üzerinde bulunan siteye yeni taşınan ve psikolojik rahatsızlığı olan M.A., saat 23.15 sıralarında eşi B.A ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine M.A., evde bulunan pompalı tüfeği eşine doğrulttu. B.A eşinin bir anlık dalgınlığından faydalanıp kendisini evden dışarı attı. B.A polisten yardım isterken, M.A. evde bulunan kızı E.A’yı rehin aldı. Evin balkonundan da dışarı ateş eden M.A., evin çelik kapısını da kilitledi. Mahalle sakinlerinin de ihbarıyla, olay yerine Özel Harekat Polisleri ile itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, M.A.'yı kızını bırakması için ikna etmeye çalıştı. Yaklaşık 1 buçuk saat ikna olmayan M.A. için, özel harekat polisleri operasyon başlattı. Özel giysili polisler koç başı ile önce çelik kapıyı kırdı ardından evin içine gaz bombası attı. Evin içine giren polis M.A’yı etkisiz hale getirirken, babasının rehin aldığı küçük kız da kurtarıldı. 
Gazdan etkilenen M.A. ise evde yapılan kontrolün ardından, polis ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Küçük kız ise annesi B.A ile birlikte psikolog eşliğinde sağlık ekipleri tarafından muayene edildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.