Afyon'un Dinar ilçesi Çiçektepe Köyü'nde yaşayan 19 yaşındaki Hilal Özçelik Evran yaklaşık bir yıl önce, 16 yaşında bir kızın evlenmek için kaçırılmasına yardım ettiği gerekçesi ile yargılandı ve iki buçuk yıl hapis cezasına çarptırıldı. Bozkurt Açık Cezaevi'ne konulan Hilal, çok sevdiği, evlenip mutlu bir yuva kurmayı planladığı 19 yaşındaki Ahmet Evran'dan ayrı kaldı. Çift herşeye rağmen birlikteliklerine son vermedi. Ahmet, çok sevdiği Hilal'i bekleyeceğini ve cezaevinden çıktığında düğün yapacaklarını söyledi. Aradan geçen bir yılın ardından Ahmet önemli bir karar aldı.

6 GÜN İZNE ÇIKTI SÜRPRİZ EVLENME TEKLİFİ YAPTI

Alınan bu karar sonrası Hilal, bir yıldır kaldığı Bozkurt Açık Cezaevi'nden 6 günlük izne çıktı. Bu süreçte işlemleri başlatan Ahmet Evran, çok sevdiği Hilal'le buluştu ve kendisine sürpriz bir evlenme teklifi yaptı. Teklife düşünmeden 'Evet' cevabını veren genç kız mutluluk göz yaşı döktü.





NİKAHLARI CEZAEVİNDE KIYILDI

Teklif sonrası nikah için gerekli herşey tamamken, Hilal'in nüfus cüzdanı Bozkurt Açık Cezaevi'nde olduğu için dışarda nikah kıyılamadı. Bunun üzerine cezaevine giden Ahmet ve Hilal'in nikahı burada kıyıldı. Çift hayallerindeki düğünle evlenemese de, uzun süre hafızalardan silinmeyecek, farklı bir şekilde dünya evine girmiş oldu.



ONLARDAN MUTLUSU YOK

Nikahın ardından evlilik teklifini hiç beklemediğini belirten Hilal Özçelik Evran, "Hayatımın en mutlu anlarından birini yaşıyorum. Benim için büyük bir sürpriz oldu. Ahmet'e olan sevgim iki kat arttı. İnşallah cezamı tamamladıktan sonra birlikte yeni bir başlangıç yapacağız" dedi.

Ahmet Evran ise, "Hilal'le uzun süredir beraberdik. Cezaevinde olmasa zaten çoktan evlenmiş olurduk.Evlilik ikimizin de en büyük hayaliydi. Daha fazla beklemek istemedik. Çok mutluyum" şeklinde konuştu. Çiftin nikahı sonrası en çok mutlu olanların başında gelen dede Ahmet Evran ise, "Allah onlara bir daha ayrılık göstermesin. İnşallah uzun ve mutlu bir hayatları olur" ifadelerini kullandı.

Ahmet ve Hilal nikahın ardından evlilik cüzdanları ile birlikte poz vermeyi de ihmal etmedi.