Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, Emniyet Müdürlüğü resmi Twitter hesabının 5000. takipçisi olan Halil Berdibey'i makamında kabul etti. Denizli'de Sosyal Medya Danışmanlığı yapan bir firmanın yöneticileri olan Halil Berdibey ve Murat Ünlü, Emniyet Müdürü Bulut'un kendilerine davetinden dolayı mutlu olduklarını söylediler.

5000'inci takipçinin bir sosyal medya danışmanlık firması olmasının kendilerini ayrıca sevindirdiğini belirten Bulut, "Sosyal medyanın gücünün farkındayız. Dolayısıyla emniyet olarak bu mecraya ağırlık veriyoruz. Takipçilerimizin isteklerini, şikayetlerini dikkate alıyoruz. Kurumumuzu sosyal medyadan takip edenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Takipçilerimize bunun gibi sürprizler yapabiliriz. Denizlili vatandaşlarımızı emniyet müdürlüğünü takip etmeye davet ediyorum." dedi.

Sosyolab, Seo ve Sosyal Medya Danışmanlık Hizmetleri veren bir firma, firmanın kurucuları Halil Berdibey ve Murat Ünlü, kendilerinin sadece şanslı olduklarını, 5000'inci takipçi olmaktan son derece mutlu olduklarını belirttiler. Ünlü, "Vatandaşlarıyla barışık bir emniyet her şehrin hayalidir. Bunu Denizli'de başardığı için Sayın Zeki Bulut'a Denizlimiz adına teşekkür ediyoruz. Sosyal Medya, bilhassa genç nüfusu fazla olan ülkemiz için çok önemli, iyi değerlendirilirse çok güzel sonuçlar ortaya çıkar." dedi.

Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut daha sonra 5000'inci takipçisine hediye verdi.