HABERDENİZLİ.COM

Olay Geçtiğimiz Cumartesi günü Denizli’nin Pamukkale ilçesi Dokuzkavaklar mahallesinde yaşandı. İddiaya göre;  olaydan bir gün önce Safiye Bulut isimli şahıs,  yaklaşık 3 ay önce mahallede kuaför dükkanı açan Mine Çankal’a iş başvurusunda bulundu. Daha önce hiçbir kuaförlük tecrübesi olmayan bu kişiye işletme sahibi Çankal, günlük 20 lira teklif etti.  Çankal’ın teklif ettiği ücreti beğenmeyen  Safiye Bulut, “ben çocuk muyum” diyerek dükkândan ayrıldı.  Bir gün sonra kuaföre müşteri gibi gelen Safiye Bulut, kaşlarını yaptırmak istedi. Bulut’un kaşlarına işlem yapan  işletme sahibi Mine Çankal, 5 lira ücret istedi. fakat  Bulut bu ücreti ödemeyeceğini söyledi. Bunun üzerine işletme sahibi Çankal, Bulut’tan derhal dükkanı terk etmesini istedi.

Kuaförden kovulan Safiye Bulut, biber gazı ve bıçakla kuaför yakınlarında işletme sahibi Mine Çankal’ı beklemeye başladı. bir ara hava almak için dışarı çıkan Çankal, bir anda biber gazıyla saldırıya uğradı. Safiye Bulut, 5 lira için tartıştığı Çankal’ı önce bacağından sonra göğsünden bıçaklayarak kayıplara karıştı. 

Göğsünden ölümcül bir yara alan Çankal, çevredekiler tarafından çağırılan ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 2 gün boyunca yoğun bakım ünitesinde  tedavi gören Çankal, hayati tehlikeyi atlattı. 

Olayın ardından kayıplara karışan Safiye Bulut isimli kişi ise polis tarafından her yerde aranıyor. Mine Çankal’ın ailesi ise Bulut’ğun bir an önce yakalanarak adalet önünde hesap vermesini istiyor.