HABERDENİZLİ.COM

4 M Fuarcılık tarafından organize edilen 4. Denizli Evlilik Hazırlıkları ve Mobilya Fuarı 25-31 Aralık 2018 tarihlerinde EGS Park Fuar alanında yapılacak.

Denizli 4 M Fuarcılık Genel Müdürü Kemal Alkan, "Kosgep tarafından da desteklenen fuar Evlenecek çiftlerin, gelinlikten damatlığa, düğün davetiyesinden ayakkabıya, mobilyadan beyaz eşyaya kadar her çeşit ürünü bir arda bulabilecekleri ve özel imkanlardan faydalanabilecekleri Evlilik Hazırlıkları ve Mobilya Fuarı EGS Park Fuar alanında kapılarını ziyaretçilere açacak. Evlilik planı yapan çiftlerinizin hazırlık aşamasında işini kolaylaştıracak. Evlilik Hazırlıkları ve Mobilya Fuarı önemli bir ihtiyacı karşılayacak." dedi.

HEDEFİMİZ 85 BİN ZİYARETÇİ

Alkan, "2016 fuarında 55 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırladık 2018 fuarında en az 85 bin ziyaretçi bekliyoruz. Çok sayıda firma ve ürünün sergilenmesiyle alternatif arayanlara farklı seçenekler sunmaya hazırlanıyor. Evlilik hazırlığı yapanların mutlaka ziyaret etmesi gereken fuar, ziyaretçilere güvenli ve avantajlı alışveriş yapma imkanı tanıyor. Çok sayıda firmanın katılımıyla sadece düğün organizasyonu için değil, ev dekorasyonu yapmak isteyen gelin-damat adaylarına da rehberlik yaparken aynı zamanda ev hazırlığı sürecinde çiftlerin işlerini kolaylaştıracak. 7 gün sürecek fuarımızda ziyaretçilerimiz hem düğün hem de ev ihtiyaçlarını aynı anda görerek alternatifler arasında karşılaştırma yapma ve fuara özel çeşitli kampanyalardan faydalanma fırsatını da yakalayacaklar" dedi.

ZİYARETÇİLERE DEFİLE VE GÖSTERİ ŞÖLENİ

Genel Müdür Alkan, "Nikah, kına geceleri gösterileri, defileler, müzik dinletileri, çekilişler ile renkli hale gelen fuar, sürprizlere kapı açacak. Büyük ilgi göreceğini tahmin ettiğimiz gelinlik ve damatlık defileleri ziyaretçilere hayal ettikleri kıyafeti seçmede büyük kolaylık sunarken alternatifleri görme fırsatını elde edecekler. Dünyanın inanılmaz değişim ve gelişim yaşadığı bir süreçte yaşam biçimimize renk katan ürünlerin sergileneceği fuarımızla farklı olmaya devam ediyoruz. Evlilik hazırlıkları, ev tekstili ve mobilya olarak planladığımız fuarımız  kapılarını 25-31 Aralık tarihlerinde Denizli EGS Park fhar alanında açacak" ifadelerini kullandı.

FUARDA YER ALACAK SEKTÖRLER

Mobilya, Ev Tekstili, Gelinlik, Damatlık, Abiye, Hediyelik Eşya, Beyaz Eşya, Organizasyon Firmaları, Çiçekçiler, Nikah Şekerleri, Fotoğraf ve Kamera Çekimi, Çeyizlikler, Davetiye ve Şeker Organizasyonları, Balayı Seçenekleri, Güzellik Salonları, Araç Kiralama Şirketleri, Pasta ve İçecekler, Müzik Organizasyonu.