Yaklaşan yerel seçimler öncesinde gösterdiği yüksek performans ile dikkat çeken AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, Denizli’nin dört bir yanında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kez bazı fabrika ve esnafları ziyaret eden Osman Zolan, 30 Mart’ta tüm Denizli ile birlikte Pamukkale ve Merkezefendi’nin de kazanacağını söyledi.
Hemen hemen her gün gerçekleştirdiği ilçe, belde ve köy ziyaretlerinin yanı sıra kent merkezinde de farklı ziyaretlerde bulunan AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, son olarak Korucuk ve Eskihisar bölgesindeki fabrikalar ile Sarayköy Caddesi’ndeki esnafları ziyaret etti. Tüm ziyaretlerinde olduğu gibi yine vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Osman Zolan’ın fabrika ziyaretlerine AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu da katıldı.
Korucuk ve Eskihisar mahallelerindeki tekstil ve mermer fabrikalarını ziyaret ederek burada çalışan vatandaşlarla bir araya gelen Osman Zolan ve Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi ve Pamukkale’de hayata geçirecekleri ayrı ayrı 121 Dev Proje’den bahsetti. Kent merkezi başta olmak üzere tüm Denizli’nin şaha kalkacağını vurgulayan Osman Zolan, “Denizli Büyükşehir Belediyesi için 222 Dev Proje hazırladık. Bu projelerimiz ana başlıklar altında toplanmış yüzlerce alt projeyi içeriyor. Bu kapsamda Pamukkale ve Merkezefendi ilçelerimiz için de ayrı ayrı 121 Dev Proje ortaya koyduk. İnşallah bu projelerimizi sizlerle birlikte, Pamukkale Belediye Başkan Adayımız Hüseyin Gürlesin ve Merkezefendi Belediye Başkan Adayımız Muhammet Subaşıoğlu kardeşlerimle birlikte el ele, gönül gönüle vererek gerçekleştireceğiz. Denizlimiz’i hep birlikte daha güzel günlere taşıyacağız. İnşallah bu projelerimizin ardından Merkezefendi daha da güzel olacak” şeklinde konuştu.
Fabrika ziyaretlerinin ardından AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Hüseyin Gürlesin ile birlikte Sarayköy Caddesi’ndeki esnafları ziyaret eden AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, burada karşılaştığı tüm vatandaşlarla tek tek ilgilendi. Hayata geçirecekleri dev projelerle kent merkezinin çok daha güzel olacağını anlatan Zolan, şunları kaydetti: “Kent merkezinde bugüne kadar irili ufaklı binlerce projeyi hayata geçirdik. Bu projelerimiz sayesinde Denizlimiz Türkiye’nin en güzel illerinden biri haline geldi. Şimdi ise sıra topyekun kalkınmada. Pamukkale ilçemizde Hüseyin Gürlesin kardeşimle birlikte hayata geçireceğimiz dev projelerin ardından Pamukkale’de yaşamak bir ayrıcalık olacak. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da sizlerle birlikte başarmaya devam edeceğiz. Ben sizlerden bu birlikteliğimizin daim olmasını istiyorum.”