Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, son düzlükte de iddialı konuştu. Özellikle Ak Parti’nin oy deposu olarak görülen bölgelerde ezber bozma hesabı yapan İbrahim Vural, seçmenin yarısından fazlasının oyunu alarak 30 Mart’tan çıkacaklarını söylemişti.
Vural, seçime saatler kala yaptığı son açıklamada “Tarih 30 Mart’ta bizi yazacak” diye konuştu. Gerekçe olarak halkın 30 Mart’ta tarihi yazacak olmasını gösteren Vural, “Çok yorulduk. Ülke olarak, Denizli olarak, Pamukkale olarak yorulduk ama seçim temposundan değil. Yaşadığımız gerilimden, sıkıntıdan, güvensizlikten, kamplaşmadan, ayrımcılıktan, kavgadan yorulduk. İnşallah tüm bunlar 30 Mart akşamı geride kalacak” diye konuştu.

Pamukkale’nin yanı sıra Merkezefendi’den de gelen sonuçların kendisini bir kat daha mutlu ettiğini dile getiren Vural, “Allah’ın izniyle merkezdeki 2 büyük ilçede de halk iktidara gelecek.  Bana ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne inanan, güvenen ve oy verecek olan tüm Denizlililere teşekkür ediyorum” diye konuştu. Cumhuriyet Halk Partisi’nin gelinen noktada her görüşten insanın rahatlıkla oy verebileceği bir birleştirici güce dönüştüğünün altını çizen Vural, “30 mart’tan sonra Denizli’de yeni bir dönem başlayacak” dedi.

Vural, seçmenin vatani görevini 30 Mart günü sandıkta yerine getireceğine dikkat çekerken, “Beni, bu kardeşinizi nasıl bağrınıza bastıysanız, 30 Mart’ta da önünüze konulan 3 oy pusulasında da evet mührünü altı okun bağrına basmanızı istiyorum. Unutmayın, ilçenizin ve kentinizin kaderini değiştirmek sizlerin elinde” diye konuştu.