2016-2017 Eylem planı çerçevesinde hayata geçirileceği belirtilen 121 Proje kapsamında, Denizli'nin ilçeleri Çameli Çal ve Honaz'a modern otobüs garajları yapılacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Denizli merkez ve Sarayköy ilçesine kazandırılan otobüs terminalleri ile vatandaşların daha rahat ve konforlu seyahat etmesi için milyonlarca liralık yatırımın yanında Çameli, Çal ve Honaz İlçelerine daha modern garaj yapılacak.

“KENT MERKEZİNİN GÜZELLİKLERİNİ İLÇELERİMİZE DE TAŞIYORUZ”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizli merkezde hizmete sunduğumuz şehirlerarası otobüs terminalinin ardından, Sarayköy ilçemize de modern bir terminal inşa ettik ve hizmete açtık. 121 Dev Proje kapsamında Çal, Honaz ve Çameli ilçelerimizi de modern otogarla buluşturacağız” dedi.
“Kent merkezinde ne varsa ilçelerde de o olacak” anlayışıyla hareket ettiklerini kaydeden Başkan Zolan, “Denizli merkezin güzelliklerini ilçelerimize de taşıyarak şehrimizin her noktasında yaşayan tüm vatandaşlarımıza hak ettikleri hizmeti götürüyoruz. Bu hedefle 3 önemli ilçemizde büyük bir yatırıma imza attık. Otogar projelerimizi inşallah tüm ilçelerimize taşıyacağız” diye konuştu.