Dünya çapında eğitim veren Mektebim Koleji Pusulam Kampüsü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel etkinlik düzenleyecek. 2 yıldır koronavirüs gölgesinde geçen bayram, bu yıl etkinliklerle tüm coşkusu ile kutlanacak.

GÜN BOYU EĞLENCE

Mektebim Koleji Pusulam Kampüsü bahçesinde gerçekleştirilecek olan etkinlikler, 23 Nisan Cumartesi günü saat 13:00’de başlayacak gün boyu devam edecek. Tüm Denizlili çocukların davetli olduğu şenlikte, çocuklar için yarışmalar, eğlenceli etkinlikler, gösteriler ve sürprizler olacak. Şenlikte çocuklara palyaçolar eşlik edecek. Gün boyu bayramın ve eğlencenin tadını çıkaracaklar. 

ESKİ BAYRAMLAR TADINDA ŞENLİK

Mektebim Koleji Pusulam Kampüsü Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Deniz, sadece okul öğrencilerini değil tüm Denizlili çocukları düşündüklerini ve böyle bir etkinlik gerçekleştireceklerini söyledi. Deniz “Tüm çocuklarımız bizim için eşit o yüzden şehrimizdeki bütün çocuklarımız için böyle bir şenlik düzenleme kararı aldık. Atatürk ilklerini benimseyen bir okul olarak tıpkı eski bayramlar tadında bir şenlik gerçekleştireceğiz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu özel günü hep birlikte kutlayacağız. Çocuklarımız için sürprizlerimiz de olacak. Bütün çocuklarımız davetlidir” diye konuştu.