Merkezefendi Belediyesi şehrin en ücra köşesine kadar hizmet ulaştırmaya devam ediyor. Merkezefendi'nin yeni yerleşim alanlarına kadar hizmet ulaştıran Merkezefendi Belediye Başkanlığı, ilçenin çehresini güzelleştirerek modern hale getiriyor.

Karahasanlı, Bahçelievler, Servergazi, Sümer, Selçukbey, Şemikler Mahalleleri ve Zafer Caddeleri’nde yapılacak olan çalışmaların ihalesi gerçekleştirilerek yer teslimleri tamamlandı. Başkan Subaşıoğlu, Başkan Yardımcısı Yusuf Görgüç ve Fen İşleri Müdürü Tugay Bozkurt ile birlikte çalışma yapılacak olan alanlarda incelemeler yaptı.

Asfaltlama çalışmaları önümüzdeki günlerde başlayarak kısa zamanda tamamlanacak.


Çalışmalara ilişkin bilgi veren Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu; "Merkezefendi olarak asfaltlama ve kaldırım yapım çalışmalarımıza ara vermeden hızlı bir şekilde başlıyoruz. Karahasanlı, Bahçelievler, Servergazi, Sümer, Selçukbey, Şemikler Mahalleleri ve Zafer Caddesi’nde ekiplerimiz güzel bir çalışma yürütüyorlar. Bu mahalle ve caddemizde daha önce çok kötü ve metruk bir görüntü vardı. Bu kötü görüntünün tamamını ortadan kaldıracağız. Mahalle ve caddelerimizi Merkezefendi ve Denizli’ye yakışır hale getireceğiz" dedi.