Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde 2013 yılı Faaliyet Raporu 75 üyenin oy birliği ile yeterli görüldü.
Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi ikinci oturumunda görüşülen 2013 yılı Faaliyet Raporu 75 üyenin oy birliği ile yeterli görüldü. 2013 yılı Faaliyet Raporu sunumunu Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan gerçekleştirdi. Geçtiğimiz yıl yapılan belediye çalışmalarının yer aldığı rapordan bölümler aktaran Başkan Zolan, meclis üyelerini bilgilendirdi.
Konuşmasına emeği geçenlere teşekkür ederek başlayan Başkan Zolan, "365 gün 24 saat çağırdığımızda gelen, çalışmalarımıza katkı koyan müdürlerimize, çalışanlarımıza ve meclis üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Bu başarı başkanından başkan yardımcılarına, müdürlerinden personeline, meclis üyelerine kadar görev yapan herkese aittir" dedi.
Başkan Zolan daha önceki yıllarda olduğu gibi 2013 yılında da Denizli’ye çok önemli hizmetler kazandırdıklarını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:
"Sonuç olarak 2013 yılı Denizli Belediyesi açısından, Denizli açısından, Denizli'de yaşayan insanlar açısından çok verimli geçmiştir. Çok güzel yatırımlar yaptığımızı, şehrin ihtiyaçlarını giderdiğimizi söyleyebilirim. Tüm bunları saymaya kalktığımız zaman bile zorlanırsınız. Her söylediğiniz projenin altında alın teri var, hepsinde göz nuru var. Benim mühendislerimin, mimarlarımın, başkan yardımcısı arkadaşlarımın, meclis üyelerimizin, elinde kazma kürek orada çalışan kardeşlerimin, hepsinin emeği var. Allah hepsinden razı olsun. Denizli'deki vatandaşlarımız bizlere sabır gösterdiler, bizlere güvendiler. Yaptığımız işlerle ilgili mutlaka sıkıntı çektiler, zorluk çektiler ama dediler ki yapılması gerekiyor, yapıldığı zaman çok güzel olacak. Denizli artık alıştı. Yaptığımız her iş çok iyi, çok faydalı ve çok güzel oluyor. Allah nazardan saklasın. Denizli'nin her ay, her yıl daha iyiye daha güzele ulaşıyor. İnşallah Denizlimizin yarını bugününden daha da güzel olsun. Yeter ki birlik beraberlik olsun, üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir engel yoktur. 2013 yılı buna bir örnektir. Çok yoğun ve yorucu bir yıldı ama o yoğunluk, yorgunluk insana zevk veriyor. Her iş bittiğinde o güzelliği yaşıyoruz. Ben tekrar sabırla dinlediğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum."