Denizli'de geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden 20 yaşındaki Perihan Sevim’in organları ailesi tarafından bağışlandı. 
Bilinç kaybı sonucu Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 20 yaşındaki Perihan Sevim, Cerrahi Yoğun Bakım Servisi’ndeki üç günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Beyin ölümü gerçekleşen Sevim’in organları ailesi tarafından bağışlandı. Perihan Sevim’in 2 böbreği İzmir Ege Üniversitesi, karaciğeri de Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne gönderildi. 
Evli olan kızını kaybeden acılı baba Ali Kaya, "Kızımı kaybettim. En azından ondan çıkan organlarla başkaları hayat bulsun, can bulsun. Kızım sayesinde başka fidanlar yeşersin" dedi.
Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzman Dr. Berna Öztürk de Kaya ailesinin kızının organlarını bağışlamasının önemine değinerek, "Aileler adına büyük üzüntü yaşıyoruz. Bağışlanan organlar da hayat bulacak insanların hayat bulması da sevindirici olan kısmı. İki aile de çocuklarını kaybederken kendi acılarını unutarak başka ailelere umut oldular. Ben bir kez daha Kaya ailesine başsağlığı diliyorum" diye konuştu.