HABERDENİZLİ.COM

Denizli’nin Çivril İlçesi, Yamanlar Mahallesinde bugün meydana gelen tek taraflı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti. İddiaya göre, özel bir elektrik firmasına ait 25 GD 824 plakalı bakım ve onarım için tasarlanan kamyonet, seyir halinde ilerlerken Yamanlar Mahallesinde geldiğinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıktı. Savrulan kamyonet yoldan çıkarak önce bir tarlaya girdi. Daha sonra bir evin önündeki tarla yolu içerisindeki duvarı yıkarak elektrik direğine çarptı. Elektirik direğini deviren araç yan yatarak durabildi. Meydana gelen üzücü kaza sonrası araç içerisindeki iki görevli sıkıştı. Sürücü Ahmet Çoban ve yanındaki görevli İsmet Poslu(20) araç içinde sıkıştı. 

Kazaya ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaparken olay yerine  hemen itfaiye ve sağlık ekipleri çağırıldı. itfaiye ekipleri yan yatan araçta sıkışan 2 kişiyi araçtan çıkarak sağlık ekiplerine teslim etti. 
Kazada sürücü Ahmet Çoban hafif yaralanırken görevli İsmet Poslu ağır yaralı olarak Çivril Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.  Ağır yaralı olarak Hastanede tedavi altına alınan İsmet Poslu, Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  Genç İsmet Poslu’nun ünlü avcı Selçuk Poslu’nun yeğeni olduğu öğrenildi. 
Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: mericulukus.tv