Her yıl büyük bir coşkuyla kutlanan Gençlik Haftası, hafta başında başlayan sanatsal, kültürel ve sportif etkinliklerle devam ediyor. Bu yıl 99. yıldönümü kutlanacak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı için hazırlıklar tamamlandı.

Denizli Valilği önünde saat 09.00 da Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başlayacak programda Büyükşehir Belediye Bandosu eşliğinde protokol, gençler, sporcular ve vatandaşlarında katılacağı Çınar Meydanına kadar kortej yürüyüşü yapılacak. 

Daha sonra Etkinlikler 15 Temmuz Şehitler Meydanında devam edecek. Denizlili milli sporcularının da katılacağı sportif gösteriler, Gençlik Merkezi kursiyerlerinden halk oyunları ve konuşmalar, bisiklet ekibinin gösterileri bayram kutlamalarında yer alacak. Programda ayrıca ulusal ve uluslararası alanda yarışmalara katılıp dereceye giren başarılı sporcular ödül verilecek. 
 

İBANOĞLU 19 MAYIS KUTLAMALARINA DAVET ETTİ

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, bu yıl 99. yıldönümü kutlanacak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının coşku ve heyecanını yürekten hissettiklerini belirtti. İbanoğlu; Atatürk'ün 19 Mayıs'ta Samsun'da milli duygularla attığı ilk adımın, Türk milletinin bağımsızlığını kazanmasında ve Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşu yolunda atılmış en önemli adım olduğunu söyledi. Denizlililerin bayramını kutlayan İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Valilik Önü ve Çınar Meydanında yapılacak kutlamalara tüm Denizli halkını davet etti.