Valilik önüne 09:30’da çelenk sunumuyla başlayacak bayram kutlaması, Denizli Belediyesi önüne kadar sürecek kortej yürüyüşüyle devam edecek.
  Denizli Belediyespor, kortejde tüm birimleri ve sporcularıyla yer alacak. Denizli Belediyespor’lu sporcular, 50 metre uzunluğunda Atatürk ve Türk Bayrağı’nı kortejde taşıyacak. Kortejde ayrıca Denizli Belediyesi PAHOY Halk Dansları Topluluğu da yer alıyor. 200 kişiden oluşan Denizli Belediyesi PAHOY Halk Dansları Topluluğu, kortejin ardından Çınar Meydanı’nda şimdiye kadar yapılmış en kalabalık Zeybek gösterisini sunacak.
   Denizli Belediyesi’nin düzenlediği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalar bunlarla sınırlı kalmıyor. Etkinlikler kapsamında konser programı da yer alıyor. Denizli Belediyesi’nin organize edeceği Soner Sarıkabadayı konseri de ücretsiz olacak. Çınar Meydanı’nda düzenlenecek konser, 19 Mayıs 2012/Cumartesi günü saat 21:00’da başlayacak. 7’den 70’e binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşmesi beklenen konserde, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da gençlere hitap edecek.