Yeni yaşına kalp ameliyatında girdi
 
Pandemi öncesi kalbindeki delik ve yan hastalıklarından dolayı hakkında ameliyat kararı verilen Beyza, tedavi gördüğü hastaneden Özel Denizli Cerrahi Hastanesi'ne gelerek Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanları Prof. Dr. Ahmet Baltalarlı ile Op. Dr. Merih Yılmaz tarafından ameliyata alındı.
 
Başarılı geçen ameliyat sonrası sağlığına kavuşan Beyza'ya ameliyat gününe denk gelen doğum günü vesilesiyle doktorlar ve personeller tarafından sürpriz doğum günü yapıldı. Kalp ve Damar Servisi ile Kurumsal İletişim - Pazarlama ekibinin organizasyonuyla gerçekleşen doğum gününde Beyza için pasta kesildi.
 
"Babasının yokluğunu aratmadılar"
 
17. yaşına ameliyatta giren Beyza'nın annesi, "Cerrahi Hastanesi doktorları Prof. Dr. Ahmet Baltalarlı ve Op. Dr. Merih Yılmaz başta olmak üzere tüm ekibe teşekkür ederim. Yaklaşık altı yıldır tedavi için İzmir'e gidip geliyorduk sonra Denizli'de Kalp ve Damar alanındaki doktorları araştırarak Ahmet Bey ve Merih Bey'i bulduk. Kendileri sağ olsunlar geldiğimiz andan itibaren çok yardımcı oldular. Beyza'nın kalbindeki deliğin kapatılması ve yan hastalıkların tedavisi için ameliyata aldılar, şimdi çok şükür iyi. Ameliyat sonrası 17. yaş günü için doktorlarımızın kızıma sürpriz yapması da bizleri çok mutlu etti. 2005 yılında Tunceli'de şehit olan babasının eksikliğini aratmadan bir baba gibi yaklaştılar kızıma ve ilgilendiler. Tekrar doktorlarımıza ve tüm hastane çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.

17 Yaşındaki Beyza Doğum Gününde Sağlığına Kavuştu