Kesintiden etkilenecek ilçeler ekte belirtilmektedir. 

Honaz ilçesi, Kızılyer ve menteş mahallelerinin tamamı ile özel trafolu müşteriler. (osman urgancı, fatih aybey, tacen hayvancılık, abalıoğlu yem, özdenler madencilik, kayıtürk maden, orman işl.müdr.depo, mustafa karakaya, menteş içme suyu.), ramazan gezgin, kızılyer ve menteş sulama. 16 Nisan Pazartesi günü 10:00 ile 15:00 saatleri arasında Arıza onarım ve bakım nedeniyle elektrik kesintisi yapılacak.   
 

Acıpayam ilçesi,  Çubukçular ve yeni mahallelerının tamamı ıle özel trafolu müşterı.(ismaıl çelık inşaat)16 Nisan Pazartesi günü 11:00 ile 15:00 saatleri arasında Arıza onarım ve bakım nedeniyle elektrik kesintisi yapılacak.   
 

Kale ilçesi, Demirciler mahallesi; inciryakası mevkii tamamı ve bağlı ara sokaklar.17 Nisan Salı günü 10:00 ile 13:00 saatleri arasında Arıza onarım ve bakım nedeniyle elektrik kesintisi yapılacak.   
 

Tavas ilçesi, Akıncılar mahallesinin tamamı ve bağlı ara sokaklar. 17 Nisan Salı günü 10:00 ile 13:00 saatleri arasında Arıza onarım ve bakım nedeniyle elektrik kesintisi yapılacak.