HABERDENİZLİ.COM

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili yayınladığı mesajda 15 Temmuz 2016 yılında yaşanan darbe girişimi kınadı. Başkan Tefenlili kınama mesajında, Türk Milleti’nin demokrasiye, bağımsızlığa ne pahasına olursa olsun sahip çıkacağının belirtirken, o hain darbe girişiminin yaşandığı gece, Milletimizin gösterdiği kahramanlıkların bunun en güzel örneği olduğu belirtti.

 Her Zaman Seçilmiş Hükümetlerin Yanında Olacağız

Türk Milleti olarak her zaman seçilmiş hükümetlerin yanında olacağımızı söyleyen Başkan Tefenlili mesajında şu fikirlere yer verdi: “İki yıl önce 15 Temmuz gecesi eli kanlı terör örgütü FETÖ milletin iradesini yıkmak, güzel ülkemizi karışıklığa sürüklemek ve bölmek için kanlı darbe girişiminde bulunmuş, demokrasiye sahip çıkan milletimize silah doğrultmuştur. O hain terör örgütü tek gayesi demokrasiye sahip çıkmak olan 249 vatandaşımızı şehit etmiştir. Yüzlerce vatandaşımızın da gazi olduğu o hain darbe girişimini unutmak mümkün değildir. Milletimiz tüm dünyaya büyük bir kahramanlık örneği göstererek, bağımsızlığa ve demokrasiye olan inancını perçinlemiştir. Uçaklara, tanklara, silahlara dur diyen Milletimiz o gece destan yazmıştır.

Belirtmek isterim ki; bizler iş dünyası olarak daima Millet iradesinin, seçilmiş hükümetlerin yanında olacak, Milletin iradesinden başka hiçbir iradeyi tanımayacağız. Bu duygu ve düşünceler ile vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canını feda eden bütün aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum” dedi.