Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli İl Başkanı Avni Örki, ramazan ayından bu yana ilçelerde düzenlenen iftar yemeğinde yaklaşık 15 bin vatandaş ile kucaklaştı. Milletvekillerinin de eşlik ettiği Başkan Örki önderliğindeki teşkilat mensupları vatandaşlarla tek tek ilgileniyor. 

Ramazan ayı boyunca Adalet ve Kalkınma Partisi ilçe teşkilatlarının düzenlediği iftar yemekleri birlik ve beraberliğe sahne olmaya devam ediyor. AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, Ramazan ruhunun da yaşatıldığı iftar yemeklerine kalabalık bir ekip ile katılıyor. Baklan, Beyağaç, Çivril, Pamukkale, Sarayköy, Honaz, Serinhisar, Çal, Tavas, Kale İlçelerine yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra ilçe koordinatörlerinin de hazır bulunduğu ekip ile giden, iftar yemekleri öncesinde ev ziyaretleri ve hastane ziyaretleri yapan Başkan Örki, gönül almaya devam ediyor.

İlçe halkının ilgi ile karşıladığı Başkan Örki ve beraberindeki heyet, iftar öncesi ve sonrasında vatandaşlarla tek tek ilgilenerek kısa süreli de olsa onlarla sohbet etme ve sorunları alma fırsatı buluyor. İlçelerde gerçekleşen iftar programlarının ardından ilçe başkanları ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile de toplantı yapan ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde fikir alış verişinde bulunan Başkan Örki, teravih namazının ardından ilçe programlarını bu şekilde tamamlıyor. 

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ

İlçelerde vatandaşlara hitap eden ve Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine değinen Örki, “Cumhur, ilk defa başkanını seçmek amacıyla sandık başına gidecek. Bu Türkiye Cumhuriyeti demokrasisi açısından son derece önemlidir. Bunca zamandır sizlerin seçtiği milletvekilleri sizler adına Cumhurbaşkanını seçti. Ancak bu kez direk sizler kendi başkanınızı seçeceksiniz. Kimi seçeceğinizi gayet iyi biliyorsunuz. Bu ülkeye hizmet etmiş, sınıf atlatmış, dünyada gelişen ülkeler arasında sokmuş Liderimiz Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı yapmak için gece-gündüz çalışmaya hazır mısınız? Emaneti yine ehline teslim etmeye hazır mısınız? Sandık başına gidelim. Gitmeyecekleri de uyaralım” dedi. 

Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli İl Başkanı Avni Örki, öte yandan ilçelere yapılacak hizmetlerle de kalkınmanın ve değişimin devam edeceği müjdesini veriyor.